• BIST 9079.97
  • Altın 2323.963
  • Dolar 32.3643
  • Euro 34.9402
  • Siirt 13 °C

Vali Atik’in Eşi Fulya Atik, ÇATOM’u Ziyaret Etti

Vali Atik’in Eşi Fulya Atik, ÇATOM’u Ziyaret Etti
Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik, ilimize merkez Yenimahallede faaliyet yürüten Çok Amaçlı Toplum Merkezi'ni (ÇATOM) ziyaret ederek, burada eğitim gören kursiyerlerle bir araya geldi.

Vali Atik’in eşi Fulya Atik ÇATOM’u ziyaret ederek, el sanatları, bilgisayarlı nakış tasarımı, kuaförlük, aşçılık ve hazır giyim kurslarının verildiği sınıflarda incelemelerde bulundu.  

Kursiyerlerle bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinleyen Vali eşi Fulya Atik, yürütülen çalışmalar hakkında Çatom Müdürü Pelin Ertekin’den bilgi aldı.
 
Vali eşi Fulya Atik yaklaşık 237 kursiyerin eğitim aldığı sınıfları tek tek dolaşarak kursiyerlerle bir süre sohbet etti.
 
Vali eşi Fulya Atik, el sanatları, çocuk bakıcılığı, okuma-yazma I ve II kademe kursları, bilgisayarlı muhasebe eğitimi, İngilizce I kademe kursları, görme engelli çocuklara verilen kuran Kursu ve aile eğitimi gibi konularda eğitimlerin verildiği sınıfları gezerek incelemelerde bulundu.  Daha sonra el emeği göz nuru ile dikiş ve nakış işlemeciliği yapan bayan kursiyerlerin ürünlerini inceledi.
 
ÇATOM Müdürü Pelin Ertekin ve kursiyerlerle fikir alışverişinde bulunan Vali Eşi Fulya Atik, her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti.
 
Vali eşi Fulya Atik’e, Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş’un eşi Meltem Kuş eşlik etti. 

Bu haber toplam 1583 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim