• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 20 °C

Vali Hediye Verdi

Vali  Hediye Verdi
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi’nin desteğiyle düzenlenen 'Öğrenmede farklılık' konulu konferansa katılan eğitimci-yazar Ahmet Çağlayan’a tiftik battaniyesi hediye etti.

Siirt Üniversitesi konferans salonunda düzenlenen programda konuşan Çağlayan, pozitif değerlerle yüklü her gencin dünyasında ayrı bir yetenek ve güzellik bulunduğunu, bu güzellik ve yeteneklerin keşfedilmesi, geliştirilmesi ve yönlendirilmesi eğitimde özenli bir çalışmayı gerektirdiğini söyledi. Her özenli çalışma gibi gençlerin eğitiminin de sabır, zaman ve bilinçli bir çaba gerektirdiğini diye getiren yazar Çağlayan, "Dün dinleyen, bugün konuşan ve yarın yöneten kişiler olarak gençlerimiz çağlayan sesimiz, geleceğimizdir. Tüm anne-baba ve eğitimciler, geleceğin mimarlarının yetişmesini şansa bırakmayıp onların eğitimleri yolunda bilinçli bir çaba göstermelidir" dedi.


Çok sayıda davetlinin katıldığı program, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Ercan Aslan tarafından yazar Çağlayan’a tiftik battaniyesi hediye etmesiyle sona erdi.
Yazar Çağlayan, konferans sonunda gençlere kitabını imzaladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1802 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim