• BIST 9898.66
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

Vali Mustafa Tutulmaz, özel okulları ziyaret etti

Vali Mustafa Tutulmaz, özel okulları ziyaret etti
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Özel ‘Siirt Final Okulları’ ile ‘Siirt Bahçeşehir Koleji’ni ziyaret ederek, inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Okullarda incelemelerde bulunan Vali Tutulmaz, sınıfları ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti. Okul idarecileri ve Öğretmenlerle bir araya geldi.

Vali Tutulmaz, ilk olarak, Özel ‘Siirt Final Okulları’ ile başladığı ziyaretlerinde, Okul Müdürü Sezer Arıkan ve diğer yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen Vali Tutulmaz, sınıfları gezerek, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Vali Tutulmaz’ın bir sonraki ziyareti, Özel ‘Siirt Bahçeşehir Koleji’ oldu.

Okulun kapısında öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Tutulmaz, Okul Müdürü Feridun Bilek‘ten okul hakkında bilgi aldı. Ziyaretinin devamında, sınıfları gezerek, öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Tutulmaz, Okul Laboratuvarlarda da incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Kalkınmanın temelinde eğitim olduğunu belirten Vali Tutulmaz, Siirt’te eğitim kalitesinin artığına dikkat çekerek, il genelinde eğitim yatırımlarına büyük kaynak aktarıldığını söyledi.

Vali Tutulmaz, ‘ilimizde özel okul yatırımlarının eğitime kazandırılması, gücümüzü hafifletmekle birlikte, eğitimde rekabet ve kalitenin de artmasını beraberinde getirmektedir.’ dedi.

Ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Vali Tutulmaz, Siirt’te geleneksel hale getirilen, 28 Mart - 2 Nisan 2017 tarihleri arasında bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan ‘Siirt Kitap Fuarı’na öğrencileri, öğretmenleri davet etti.

Bu haber toplam 1350 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim