• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Vali Mustafa Tutulmaz, Şirvan ilçesinde incelemelerde bulundu

Vali Mustafa Tutulmaz, Şirvan ilçesinde incelemelerde bulundu
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Şirvan ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

İlçe Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, ilçede göreve yeni başlayan Kaymakam Haktan Gökçekuyu’ya hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Kaymakam Gökçekuyu’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Tutulmaz, Kurum müdürleri ile ilçenin sorunlarını masaya yatırdı.

İl genelinde kamusal alanda yapılan yatırımlara dikkat çeken Vali Tutulmaz, kaynakların etkin, verimli kullanılmasını ve yatırımların iyi denetlenmesini istedi.

Halkımıza daha etkin bir kamu hizmeti sunmak amacıyla Şirvan ilçemize yeni bir hükümet konağının yapılması amacıyla Bakanlık nezdine girişimlerde bulunulduğunu söyledi.

Şirvan Gençlik Merkezi ve Çatom’un donanım olarak güçlendirilmesi gerektiğine vurgu yapan Vali Tutulmaz, gençlerimize ve kızlarımıza daha etkin hizmet verilmesi gerektiğini belitti.

İlçede Köydes ve Gap kapsamında yürütülen projelere Valilik olarak destek olacaklarını kaydeden Vali Tutulmaz, ‘Köylerimizde karla mücadelede, İl Özel idarenin tüm imkanlarının seferber edildiğini, Ormanlı ve Kayahisar köylerimizde çığ nedeniyle zarar gören ailelerimize bütçe imkanları dahilinde Kaymakamlığımızca yardım yapılacaktır.’ dedi.

İlçe genelinde Taşımacılık eğitiminin iyi denetlenmesi gerektiğini belirten Vali Tutulmaz, Güvenlik Korucu alımında da gerekli hassasiyet ve özenin gösterilerek, alımların mevzuat çerçevesinde yapılacağını sözlerine ekledi.

Daha sonra Şirvan İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Tutulmaz, “Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Yaygınlaştırma Projesi” kapsamında vatandaşların yeni kimlik kartı müracaatlarını inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Tutulmaz, Nüfus Müdürlüğünde yeni kimlik kartı için müracaatta bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından incelemelerine İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma komutanlığını ziyaret ederek sürdüren Vali Tutulmaz, ilçenin güvenlik ve asayişi ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Vali Tutulmaz, Siirt ilinin bölgede bir huzur adası konumunda olmasının ana kaynağı devlet-halk kucaklaşmasının yanısıra il genelinde alınan güvenlik ve asayiş tedbirlerinin etkili olduğunu kaydetti

Vali Tutulmaz’ın ilçe ziyaret programına, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Volkan Yılmaz eşlik etti.

 

 

Bu haber toplam 1341 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim