• BIST 9142.4
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • Siirt 19 °C

Vali Mustafa Tutulmaz’ın “Anneler Günü” Mesajı

Vali Mustafa Tutulmaz’ın “Anneler Günü” Mesajı
Toplumumuzun temelini oluşturan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi, ahlaki ve milli değerlere sahip başarılı bireyler olması için her türlü fedakârlığı gösteren annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisinde

Toplumumuzun temelini oluşturan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi, ahlaki ve milli değerlere sahip başarılı bireyler olması için her türlü fedakârlığı gösteren annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

‘Anne Sevgisi, bütün sevgilerin kaynağıdır.’ Annelerimiz bizim en değerli varlıklarımızdır. Anneler sadece belirli günlerde değil, her zaman hatırlanmalıdır.

İnançlarımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri olmasının yanı sıra, anneler iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Peygamber efendimiz, 'Cennet, annelerin ayakların altındadır' diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ve mübarek olduğunu en güzel şekilde ifade etmiştir.

Zengin bir tarihsel geçmişi olan ilimiz çok kıymetli kültürel değerleri de topraklarında barındırmıştır. Bu değerlerimiz arasında ön plana çıkan ve yeryüzünde anne sevgisinin sembolü ve Peygamber efendimizin sevgisine mazhar olan ‘Veysel Karan-i’  hazretleridir. Annesine olan sevgisini hepimiz örnek almalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta bu ülkenin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin ‘Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

                                                                      

Bu haber toplam 1321 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim