• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Vali Mustafa Tutulmaz’ın, Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Vali Mustafa Tutulmaz’ın, Yeni Yıl Kutlama Mesajı
Siirt valisi Mustafa Tutulmaz, Yeni Yıl Kutlama Mesajı yayınladı

Saygıdeğer Siirtliler;

 

Her yeni yıl; başarının, güzelliğin, umut ve iyimserliğin egemen olduğu, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır.

Yeni yılda da bütün enerjimizle, önceki yıl başlattığımız projeleri tamamlamak, yeni projeler üretmek, İlimizin sosyo-ekonomik ve kültürel yönden layık olduğu gelişmişlik düzeyine ulaşması için sürdürdüğümüz çalışmalar, 2017 yılında da aynı azim ve kararlılıkla devam edecektir.

15 Temmuz gecesinde yeni bir destan yazan Siirt halkı,  hain darbe girişimine karşı dik durarak, devletimizin birlik ve bütünlüğüne, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkarak, tarihi bir duruş sergilemişlerdir. Tüm Siirt halkına bir kez daha teşekkür ediyorum.

2016 yılında ülkemizde ve dünyada yaşanan ve insanlığı derinden etkileyen olumsuzlukların, 2017 yılında yaşanmaması, tüm dünyada barış ve hoşgörünün hâkim olması en büyük temennimiz ve dileğimizdir.

Bugün bulunduğumuz tarihi dönemeçte millet olarak bizlere düşen, birlik ve beraberliğimizi korumak, kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek ve bu ülkeye en iyi şekilde sahip çıkmaktır.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, Milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden tüm kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun.
 
Öte yandan Millet olarak hepimizi derin bir üzüntüye sokan, 17 Kasım 2016 tarihinde Şirvan İlçemize bağlı Maden köyünde özel sektöre ait Bakır madeninde oluşan heyelan sonucu toprak altında kalarak yaşamını kaybeden 16 işçi kardeşimize de bir kez daha Allahtan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Bu duygularla, 2017 yılının; filizlenmiş umutların boy verdiği, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularının birliktelikle yoğrulduğu bir yıl olmasını temenni eder, ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.

Tüm Siirt’li hemşehrilerimin yeni yılını tebrik ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

 

Bu haber toplam 1087 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim