• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Vali Tutulmaz 2017 hedeflerini açıkladı

Vali Tutulmaz 2017 hedeflerini açıkladı
VALİ TUTULMAZ, YEREL VE YAYGIN MEDYA MENSUPLARIYLA BULUŞTU VALİ TUTULMAZ, 2016 YILINI DEĞERLENDİRDİ, Bağlantı2017 YILI HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, yerel ve yaygın basın mensupları ile bir araya gelerek, 2016 yılını değerlendirdi. 2017 yılı hedefleri ile il genelinde devam eden yatırımlar ve yürütülen genel faaliyetler hakkında bilgi verdi.

 

Siirt Polis evinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Vali Tutulmaz,“2016 yılında, birlik ve bütünlüğümüze, milli iradeye karşı 15 Temmuz gecesi yapılan hain darbe girişimi ile birlikte, küresel güçlerin ekonomik saldırılarının yansımaları ile belirli sıkıntılar yaşandı. Ayrıca içinde bulunduğumuz coğrafyanın ve bölgenin uzun yılardan beri devam eden terör belasına karşı etkin mücadele yöntemleri terörün giderek etkisizleştirildiğini hep birlikte gördük. Her türlü terörle mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. Bu dönemde Valilik olarak kamu yatırımlarında hiçbir taviz vermeden hızlı ve gayretli bir şekilde yatırımlarımıza devam ettik.” dedi.

 

2016yılda kamusal alan ve diğer sektörlerde tamamlanan yatırımlar ile proje aşamasındave yer teslimi yapılan yatırımlar hakkında da bilgiler veren Vali Tutulmaz,Siirt genelinde, eğitimden sağlığa, tarımdan hayvancılığa, enerjiden ulaşıma, kültürden turizme kadar pek çok alanda 103 projenin tamamlanarak, hizmete sunulduğunu, toplamda 309 milyon 226 bin 500 Tl yatırım harcamasının gerçekleştiğini” belitti.

 

Siirt’te, mevcut hoşgörü, kardeşlik ve huzur ortamının gelişerek devam etmesi amacıyla önemli çalışmaların yapıldığına dikkat çeken Vali Tutulmaz,“Terörle mücadelede halkımızın desteğini alarak, ilimizde önemli mesafeler alındı. Bölgesinde huzur ve güvenin tesisi edildiği güvenlik ve asayişi en düzgün ilin Siirt olduğunu’ ifade etti.

 

Şeffaflık ve açıklık ilkelerini esas alan bir yönetim anlayışı ile kamu hizmeti sunduklarını kaydeden Vali Tutulmaz,Öncelliklerimizi iyi belirleyerek, halktan ve kamuoyundan gelen talepleri de dikkate alarak, kaynaklarımızı etkin, verimli kullanmaya özelikle özen gösteriyoruz.2017 yılında Siirt'i daha yaşanır bir kent haline getirmek için inancımızı ve umudumuzu tazeleyerek, daha çok çalışacağız.”dedi.

 

Toplantıda, basın mensuplarına Siirt il genelinde 2016 yılında tamamlanarak hizmete sunulan yatırımlar, 2017 yılında devam eden projeler ile ilgili detaylı bilgi notları verildi.

 

Soru-cevap şeklinde devam eden toplantıya; Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali Yardımcıları Bünyamin Kuş, Yunus Koç, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, kurum müdürleri, STK temsilcileri ile ilimizde görev yapan yerel ve yaygın basın mensupları katıldı.

 

Toplantı, temenni ve önerilerin sunulması ile sona erdi.

 

Bu haber toplam 1270 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim