• BIST 9079.97
  • Altın 2325.64
  • Dolar 32.34
  • Euro 34.8326
  • Siirt 5 °C

Vali Tutulmaz'dan Conkbayır ziyareti

Vali Tutulmaz'dan Conkbayır ziyareti
VALİ TUTULMAZ, CONKBAYIR MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTUSiirt Valisi Mustafa Tutulmaz, beraberinde İl Jandarma Komutan Vekili Albay Necati Metin ile birlikte Conkbayır Mahallesinde ikamet eden ailelerle bir araya geldi.Conkbayır Mahallesinde bir evin a

SİİRT HABER - Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, beraberinde İl Jandarma Komutan Vekili Albay Necati Metin ile birlikte Conkbayır Mahallesinde ikamet eden ailelerle bir araya geldi.

 

Conkbayır Mahallesinde bir evin avlusunda toplanan aileleri ziyaret eden Vali Tutulmaz, ailelerle bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

 

Mahallede tandır ekmeği pişiren bayanlarla da görüşen Vali Tutulmaz ve beraberindekilere sıcak ekmek ikram edildi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Tutulmaz, halk ziyaretlerine büyük önem verdiklerini belirterek, ‘Mahallinde yapılan ziyaretler ile vatandaşların sorun ve taleplerini kendilerinden dinleme fırsatı buluyoruz. Amacımız; vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde refah seviyelerini yükseltmektir.’ dedi.

 

Aile ziyaretinin ardından Vali Tutulmaz, ilimizde konuşlanan güvenlik birimlerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

 

Bu haber toplam 1945 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim