• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • Siirt 12 °C

Vali Tutulmaz'dan işe geç gelen doktorlara soruşturma emri

Vali Tutulmaz'dan işe geç gelen doktorlara soruşturma emri
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz sağlık ve eğitim kuruluşlarına yaptığı ziyarette bir Ali Sağlık Merkezi'nde doktorların işe geç geldiğini tespit edince geç gelen doktorlarla ilgili soruşturma emri verdi.

Vali Mustafa Tutulmaz Barış Mahallesinde bulunan ‘Şehit Tülay Çelik Aile Sağlık Merkezi’ni ziyaret etti.

 

Aile Sağlık Merkezini gezerek inceleyen Vali Tutulmaz, Sağlık Merkezinde görevli doktorların mesaiye gelmediklerini tespit etmesi üzerine, haklarında idari soruşturma açılması talimatını verdi.

 

Halk Sağlığı ve Aile Sağlık Merkezi yetkililerini uyaran Vali Mustafa Tutulmaz,  ‘Vatandaşlarımıza hoşgörü ikliminde etkin bir kamu hizmeti sunmak hepimizin görevidir. Bu görevi yerine getirmeyen, ihmal eden ve aksatmaya çalışan kamu görevlileri hakkında gerekli yasal işlemler Valiliğimce başlatılmıştır. Her devlet memuru günlük mesaisine uymak ve yasal olarak taşıması gereken görev ve sorumluluklarını yerine getirmekle mükelleftir. Devlet memurluğu ile bağdaşmayan eylem ve hareketlerde bulunan kamu görevlilerinin tespiti halinde, gerekli yasal işlem derhal başlatılacaktır. Tüm Kurum Amirleri de çalışanların mesaisini takip etmek, iş ve işlemlerini denetlemekle sorumludur. Bunu yerine getirmeyen yöneticilerin tespiti hainde de hakkında da yasal işlem başlatılacaktır.’ dedi.

 

Vali Tutulmaz, kamu kurum ve kuruluşların denetimlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

 

Bu haber toplam 1772 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim