• BIST 9645.02
  • Altın 2417.034
  • Dolar 32.5755
  • Euro 34.8372
  • Siirt 20 °C

Vali Tutulmaz'dan polis noktalarına ziyaret

Vali Tutulmaz'dan polis noktalarına ziyaret
VALİ TUTULMAZ, ASAYİŞ GÖREVİ YAPAN POLİSLERİ ZİYARET ETTİ Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, halkımızın huzur ve güvenliği için fedakârca çalışan polisleri ziyaret etti.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Siirt Milletvekilli Prof. Dr. Yasin Aktay ile birlikte, kentin giriş noktalarında asayiş görevi yapan polisleri ziyaret ederek, denetim ve incelemelerde bulundu.

Emniyet görevlilerinden bilgi alan Vali Tutulmaz, Kentin giriş noktalarında 24 saat esasına göre görev yapan emniyet birimlerimiz,  vatandaşlarımıza hoşgörü temelini esas alan bir anlayış ile asayiş, güvenlik uygulamaları yaptıklarını söyledi.

Terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğine dikkat çeken Vali Tutulmaz, amaçlarının halkımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden suç örgütleri ve bunlara destek veren işbirlikçilerini engellemek ve etkisiz hale getirmek olduğunu söyledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Siirt Milletvekilli Prof. Dr. Yasin Aktay ise, terörle mücadele konusunda, halkın güvenlik güçlerinin yanında olduğunu ve destek verdiğini söyledi.

Vali Tutulmaz ve Siirt Milletvekilli Prof. Dr. Yasin Aktay, Polis kontrol noktasında yapılan uygulama sırasında vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Bu haber toplam 1366 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim