• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 23 °C

Vali vekili Bünyamin Kuş, Şirvan ilçesinde incelemelerde bulundu

Vali vekili Bünyamin Kuş, Şirvan ilçesinde incelemelerde bulundu
Vali Vekili Bünyamin Kuş Siirt'in Şirvan İlçesi'ne bağlı Durankaya ile Taşyaka köylüleri arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden ailelere taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

DuranKaya köyünde “Cengiz” ailesine başsağlığı ve sabır dileyen Vali Vekili Bünyamin Kuş, meydana gelen olaydan büyük bir üzüntü duyduğunu belirterek, ‘temennimiz bu tür olayların bir daha yaşanmamasıdır. ’dedi.

Vali Vekili Kuş, ailelere psikolojik ve sosyal destek verileceğini sözlerine ekledi.

Güvenlik Birimlerinin Bayramını Kutladı

Heyet, daha sonra Şirvan a ilçe jandarma komutanlığı ve ilçe emniyet müdürlüğünde görev yapan asker ve polisleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Polis ve asker çocuklarıyla da yakından ilgilenen Vali Vekili Kuş, beraberinde getirdiği çeşitli hediyeleri çocuklara dağıttı.

Vali Vekili Kuş, "24 saat esasına göre gece –gündüz demeden çalışan huzur ve güvenliğimizin teminatı tüm güvenlik birimlerimizin bayramını tebrik ediyorum. Tüm aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle, şükranla anıyorum.” dedi.

Şirvan ilçesinde düzenlenen ziyaret programına; Şirvan Kaymakam Vekili Pervari Kaymakamı Hakan Şeker, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, İl Özel idaresi Genel sekreteri Hıfzullah Canpolat, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Gökhan Marakçı ve kurum çalışanları katıldı.

 

Bu haber toplam 2031 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim