• BIST 9631.63
  • Altın 2496.722
  • Dolar 32.5888
  • Euro 34.846
  • Siirt 28 °C

Vali'den Türkdoğan'ın ailesine taziye ziyareti

Vali'den Türkdoğan'ın ailesine taziye ziyareti
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, PKK tarafından Şırnak-Uludere’de öldürülen Kerem Türkdoğan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileğinde bulundu.

Vali Mustafa Tutulmaz, Baykan ilçesine bağlı Gümüşkaş köyünde ikamet eden Türkdoğan ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi. Ailenin acılarını paylaştı.

 

Vali Tutulmaz, Türkdoğan ailesiyle ve köylülerle bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

 

Devlet olarak her zaman  Vatandaşların yanında olduklarını belirten Vali Tutulmaz,“PKK terör örgütü tarafından yapılan menfur saldırıyı lanetliyorum. Hain saldırıda yaşamını yitiren Kerem Türkdoğan kardeşimize Allahtan rahmet, ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyor, yaralı Hüseyin Kelleci kardeşimize de acil şifalar temenni ediyorum.”dedi.

 

Vali Tutulmaz, ‘Bölücü Terör Örgütü PKK’nın geçmişte olduğu gibi, bugünde sivil ve masum vatandaşları hedef alan hain saldırıları, bu eli kanlı örgütün alçak yüzünü bir kez daha oraya koymuştur. Terör örgütüyle mücadelemiz, milletimizin de desteği ile kararlıkla devam edecektir.’ diyerek sözlerini tamamladı.

 

Taziye ziyareti, Kerem Türkdoğan için okunan dua ile sona eri.

 

Vali Tutulmaz’ın taziye ziyaretine; İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey eşlik etti.

 

Şırnak-Uludere’ye bağlı Andaç köyü, Kureşin tepesindeki askeri birlikte vatani görevini yapan Er Fikret Kelleci,’yi ziyarete giden babası Hüseyin Kelleci ve eniştesi Kerem Türkdoğan üs bölgesi yolunda otomobille ilerlerken, teröristlerin önceden yola döşedikleri el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu Kerem Türkdoğan yaşamını yitirmiş, Hüseyin Kelleci ise ağır yaralanmıştı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1731 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim