• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 18 °C

Valilik'te karayollarında trafik güvenliği toplantısı - Siirt Haber

Valilik'te karayollarında trafik güvenliği toplantısı - Siirt Haber
Siirt Valiliği'nde yapılan toplantıda Siirt'te yollarda trafik kurallarına ne kadar uyulduğu ve ne tür yaptırımlar uygulandığına dair bir toplantı düzenlendi. Koordinasyonu sağlamayı hedefleyen toplantıya konuyla ilgili birimler katıldı.

SİİRT HABER AJANSI- Siirt Valiliği'nde yapılan toplantıda Siirt'te yollarda trafik kurallarına ne kadar uyulduğu ve ne tür yaptırımlar uygulandığına dair bir toplantı düzenlendi. Koordinasyonu sağlamayı hedefleyen toplantıya konuyla ilgili birimler katıldı.

 

"KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ EYLEM PLANI" KOORDİNASYON TOPLANTISI

Siirt’te "Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı" kapsamında oluşturulan Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan kurul üyeleri katıldı.

Siirt Emniyet Müdürlüğü Trafik Tecil ve Denetleme Şube Müdürlü tarafından ilgili kurum ve kuruluşların yaptığı trafik çalışmaları hakkında sunum yaptı.

Vali, Yardımcısı Taşkın, Hazırlanan eylem planı ile kurum ve kuruluşlar, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü belirterek, ‘Trafikte kurallar hepimiz için geçerlidir. Güvenli trafik için, hem yayalar hem de sürücülerin kurallara uyması gerekir.’ dedi.

Toplantıda; 2015 yılının ilk üç ayında trafik güvenliğine yönelik, Siirt’te yapılan denetimler, eğitim faaliyetleri, Trafik kazaları ile ilin trafik sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü.

Trafik’te yaşanan sorunların çözümü için İlgili tüm kuruluşların çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Toplantı, önerilerin sunulması ile sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1764 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim