• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 23 °C

Van'da fuhuş operasyonu: 95 gözaltı

Van'da fuhuş operasyonu: 95 gözaltı
Van'da fuhuş operasyonu gündeme damgasını vurdu. 95 kişinin gözaltına alındığı operasyon güne damgasını vurdu. Son Dakika Van haberlerine göre operasyon toplam 5 ile yayıldı.
Van merkezli fuhuş operasyonu güne damgasını vurdu. Van Son Dakika Haberleri’ne göre; Van’ın Erciş İlçesi’nde başlayan operasyon 5 ile dağıldı ve toplam 95 kişi gözaltına alındı. Van Merkezli fuhuş operasyonun detayları haberimizde.. 
 
  Van Emniyeti uzun süredir teknik takiple izlediği uyuşturucu çetesiyle ilgili operasyonu ilk Erciş İlçesi’nden başladı. 200 polisin katıldığı operasyonun ardından elde edilen bilgiler ışığında Ağrı, Bitlis, Muş ve Iğdır’ı da kapsayan kapsamlı bir operasyon yapıldı.
 
Operasyon sonucu fuhuş yaptırıldığı tespit edilen  ÖUkranya, Azeri, Gürcü ve Suriye uyruklu 60 kadın ve fuhuşa aracılık ettiklerini belirtilen  35 kişi gözaltına alındı.
 
OPERASYON ÖNCESİ 6 AY TEKNİK TAKİP
 
Zorla fuhuşa itildikleri iddiasıyla polise başvuran kadınların Van Emniyet Müdürlüğü’ne ihbarda bulunmalarıyla farkedilen durumla ilgili 6 ay boyunca teknik takip yapıldı. Yapılan takiplerin akabinde şebeke tüm unsurlarıyla çözüldükten sonra dün gece düğmeye basıldı ve Erciş ilçesinden başlayıp komşu illere sıçrayan kapsamlı bir operasyon yapıldı. 
 
 
 
Gözaltına alınan 60 kadın ve 35 aracının emniyetteki sorgularına başlandı. Şebekenin uluslararası ayağı olup olmadığı çözülmeye çalışılıyor. 
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3195 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim