• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 26 °C

Van'da kışın ortasında Suya giren çocuklardan ŞOK Görüntüler

Van'da kışın ortasında Suya giren çocuklardan ŞOK Görüntüler
Van'da kışın ortasında Suya giren çocuklardan ŞOK Görüntüler Van'ın Erciş ilçesi Taşkapı Mahallesi’ndeki sıcak su kaynağı, kış mevsiminde vatandaşların akınına uğruyor.!

Siirt Ajans Van'da kışın ortasında Suya giren çocuklardan ŞOK Görüntüler Van'ın Erciş ilçesi Taşkapı Mahallesi’ndeki sıcak su kaynağı, kış mevsiminde vatandaşların akınına uğruyor.!


İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki Taşkapı Mahallesi’nden geçen Zilan Deresi yakınlarında bulunan çok sayıda sıcak su kaynağı, yaz mevsiminde şifa arayanlara, kışın da mahalle halkına hizmet veriyor.

Van'da kışın ortasında Suya giren çocuklardan ŞOK Görüntüler

Kaynağın etrafını daha önceden taşlarla örerek küçük havuzlara dönüştüren mahalleliler, bu yıl ise su üzerine havuz yapıp etrafını da duvarla çevirdikten sonra soğuk havaya aldırış etmeden yüzmenin keyfini yaşıyor.

Mahalleliler, “Dışarısı kar yağışı ile birlikte eksi 10 derece soğuk havaya rağmen suya girdikten sonra soğuğu hissetmiyoruz. Zaman buldukça gelip yıkanıyoruz” dediler.


Hava sıcaklığının eksi 10 derece olması ve kar yağışına aldırış etmeyen mahalle çocukları, üzerlerini çıkarıp sıcak suya girmeden önce bir birleri ile kartopu oynadılar. Çocuklar kartopu oynadıktan sonra koşarak sıcak suya girerek gönüllerince eğleniyorlar.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6429 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim