• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • Siirt 23 °C

Vatandaşlar Masal Dünyası Parkından Memnun

Vatandaşlar Masal Dünyası Parkından Memnun
Siirt Belediyesi ve Şahinbey Belediyesi işbirliği ile yapılan ve Bölgenin en büyük Masal Dünyası Parkı olma özelliğini taşıyan parka, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Siirt Belediyesi ve Şahinbey Belediyesi işbirliği ile yapılan ve Bölgenin en büyük Masal Dünyası Parkı olma özelliğini taşıyan parka, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle hafta sonları ve akşamları Masal Dünyası Parkı alanına gelen vatandaşlar, hem yürüyüş yapıyorlar, hem çocuklarını eğlendirip hem de hoşça vakit geçiriyorlar.

Bahçelievler Mahallesinde bulunan Masal Dünyası Parkı, ailelerin adeta akınına uğruyor. Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın Masal Dünyası Parkını giderek burada bulunan çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Bir süre parkı gezen Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, aileler ve çocuklarla ilgilendi, oyunlarına eşlik etti, sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Vekili Taşkın’a, parkta oyun oynayan çocuklar büyük ilgi ve sevgi gösterisinde bulundular.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ı karşılarında görmekten mutluluk duyan vatandaşlar, Mahallelerinde böyle bir parkın kurulmasına memnun olduklarını belirterek, “Başkanım teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız rahatça oynayabilecek vatandaşlarımız hem spor yapacaklar hem de dinlenme imkanı bulacaklar. Siirt’e yaptığınız çalışmalar için teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Bu haber toplam 1143 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim