• BIST 9908.63
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 35 °C

Ve O Dizide Reytinglerde tutunamayarak ...

Ve O Dizide Reytinglerde tutunamayarak ...
Ve O Dizide Reytinglerde tutunamayarak ... TRT 1 ekranlarının çiçeği burnunda yepyeni dizisi Aşkın Kanunu’da reytinglere kurban gitti.Başrollerini Mustafa Üstündağ ve Ceyda Düvenci’nin yer aldığı dizi erken final kararı adlığı iddia edildi.Ve böylelikle

Siirt Ajans Ve O Dizide Reytinglerde tutunamayarak ... TRT  1 ekranlarının çiçeği burnunda yepyeni dizisi Aşkın Kanunu’da reytinglere kurban gitti.Başrollerini Mustafa Üstündağ ve Ceyda Düvenci’nin yer aldığı dizi erken final kararı adlığı iddia edildi.Ve böylelikle bir dizi daha reyting canavarına yem olmuş oldu.

Ve O Dizide Reytinglerde tutunamayarak ... TRT 1 in sevilen dizisi Aşkın Kanunu erken finalle hayranlarını oldukça üzdü. TRT 1'in başrollerinde Ceyda Düvenci ve Mustafa Üstündağ'ın rol aldığı TMC Film imzalı 'Aşkın Kanunu' dizisi final yapıyor. Polis olup aynı birimde çalışan ve evliliklerinde sorunlar yaşayan bir çiftin hikayesini anlatan dizi 10. bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin final kararını Ceyda Düvenci Twitter hesabından duyurdu.

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2988 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim