• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 13 °C

Ve O Kızda IŞİD'e mi katıltıaldı? Şok Gelişmeler

Ve O Kızda IŞİD'e mi katıltıaldı? Şok Gelişmeler
İSviçrenin zürih kentinde yaşamakta olan 47 yaşındaki Halit Ljodza aralık ayında kaybolan kızı ile oğlu izini adana da aradığı ortaya çıktı bu çok önemli gelişmeler türkiye gündemine bomba gibi düştü.

İsviçre’nin Zürih kentinde yaşayan Bosna Hersekli bir ailenin oğlu ve kızı IŞİD’e katıldı.Acılı baba yaşadığı şoku üstünde atamadı.Oğlu ve Kızının IŞİD’e katıldığını çok sonradan öğrenen baba hayatının şokunu yaşadı.

Bosna Hersekli bir ailenin oğlu ve kızı IŞİD’e katıldı.İsviçre’nin Zürih kentinde oturan aile öğrendiği gerçekle adeta yıkıldı. İsviçre'de temizlik görevlisi olarak çalışan 47 yaşındaki Bosna Hersek asıllı 4 çocuk babası Halijit Ljodza'nın okula gitmeyen 15 yaşındaki kız Edita ve 16 yaşındaki oğlu Visar Ljodza, Zürih'teki bir camiye giderek 2 yıl önce dini eğitim almaya başladı.

Kız çocuğu daha önce açık olmasına rağmen 4 ay önce başını örtmeye başladı. 18 Aralık 2014 günü de iki kardeş camiye gitmek için eden çıktılar ancak bir daha eve dönmediler. İşten gelen baba çocukları eve gelmeyince polise başvurdu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4367 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim