• BIST 111.740
  • Altın 303,198
  • Dolar 5,9721
  • Euro 6,6887
  • Siirt 6 °C

Vergi Haftası etkinlikleri başladı

Vergi Haftası etkinlikleri başladı
SİİRT HABER AJANSI - 27. Vergi haftası etkinlikleri, bu yıl 22 Şubat – 28 Şubat tarihleri arasında ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de “Vergi Haftası” kutlamaları başladı.

SİİRT HABER AJANSI  İl Defterdarı Meral Dönmez başkanlığındaki bir heyet, ATATÜRK anıtına çelenk sunulmasının ardından,  Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Vali Tutulmaz, Vatandaşlarımıza sunulan kamu hizmetlerinin, finansman kaynağın yaratılmasında, vergi gelirlerinin önemine değinerek, ‘Toplumumuzun tüm kesimlerinde gereken vergi bilincinin oluşturulması ve yaygınlaştırılması’ gerektiğini vurguladı.

 

Vatandaşlarımızın “Vergi Haftası”nı kutlayan Vali Tutulmaz, ‘Tüm kişi ve kuruluşlarımıza da, ülke kalkınmasının temeli olan vergilerini ödemenin huzuru içinde, sağlıklı ve bol kazançlı yıllar temenni ediyorum.’ dedi.

 

Vergi haftası kutlamaları hakkında bilgi veren Defterdar Meral Dönmez ise, ‘Çalışmalarımızda bize her zaman destek olan başta sayın valimiz Mustafa Tutulmaz ‘a tüm kurum ve kuruluşlara ve mükelleflerimize, teşekkür ediyorum.’ dedi.

 

Kabulde, Defterdarlık personeli tarafından, Vali Tutulmaz ’a gün anısına, çiçek sunuldu.

 

İlimizdeki Vergi Haftası Kutlamaları; Sivil ve Mesleki toplum örgütleri ile Vergi Mükelleflerine, ziyaretlerinin yapılması, İlimizde bulunan büyük alış veriş merkezlerinde stant açılarak, vergi konularında vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi, Maliye Bakanı tarafından imzalanmış Teşekkür belgelerinin Vergi rekortmenlerine verilmesi ve Vergi Haftası hakkında ilk ve ortaöğretimdeki öğrencilere konferans ve eğitim verilmesi ile son bulacak.

 

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1033 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Vali Atik'ten sabah erken saatlerde denetim26 Kasım 2019 Salı 10:33
  • Belediye okul bahçelerini temizliyor03 Ekim 2019 Perşembe 09:19
  • Belediyeden apartman arası temizliği03 Ekim 2019 Perşembe 09:13
  • Kırsal Kalkınma Başvuruları'nın süresi uzatıldı30 Eylül 2019 Pazartesi 09:21
  • Siirt'te huzur ve dumansız araç uygulaması30 Eylül 2019 Pazartesi 09:19
  • Siirt ürünleri Ankara'da sergillenecek18 Eylül 2019 Çarşamba 08:58
  • Vali Atik köy yollarında denetim yaptı18 Eylül 2019 Çarşamba 08:53
  • Siirt'te kaçak göçmen operasyonu11 Eylül 2019 Çarşamba 12:29
  • Siirt'te önemli uyuşturucu operasyonu Okul öncesi...11 Eylül 2019 Çarşamba 12:25
  • Siirt'te Çiftçi Kayıt Sistemi Başvuruları Başladı11 Eylül 2019 Çarşamba 12:23
  • GÜNCEL
    ANKET
    Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Haber Ajansı | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 541 941 04 68 | Haber Sistemi: CM Bilişim