• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 18 °C

Vergi Haftası etkinlikleri başladı

Vergi Haftası etkinlikleri başladı
SİİRT HABER AJANSI - 27. Vergi haftası etkinlikleri, bu yıl 22 Şubat – 28 Şubat tarihleri arasında ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de “Vergi Haftası” kutlamaları başladı.

SİİRT HABER AJANSI  İl Defterdarı Meral Dönmez başkanlığındaki bir heyet, ATATÜRK anıtına çelenk sunulmasının ardından,  Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Vali Tutulmaz, Vatandaşlarımıza sunulan kamu hizmetlerinin, finansman kaynağın yaratılmasında, vergi gelirlerinin önemine değinerek, ‘Toplumumuzun tüm kesimlerinde gereken vergi bilincinin oluşturulması ve yaygınlaştırılması’ gerektiğini vurguladı.

 

Vatandaşlarımızın “Vergi Haftası”nı kutlayan Vali Tutulmaz, ‘Tüm kişi ve kuruluşlarımıza da, ülke kalkınmasının temeli olan vergilerini ödemenin huzuru içinde, sağlıklı ve bol kazançlı yıllar temenni ediyorum.’ dedi.

 

Vergi haftası kutlamaları hakkında bilgi veren Defterdar Meral Dönmez ise, ‘Çalışmalarımızda bize her zaman destek olan başta sayın valimiz Mustafa Tutulmaz ‘a tüm kurum ve kuruluşlara ve mükelleflerimize, teşekkür ediyorum.’ dedi.

 

Kabulde, Defterdarlık personeli tarafından, Vali Tutulmaz ’a gün anısına, çiçek sunuldu.

 

İlimizdeki Vergi Haftası Kutlamaları; Sivil ve Mesleki toplum örgütleri ile Vergi Mükelleflerine, ziyaretlerinin yapılması, İlimizde bulunan büyük alış veriş merkezlerinde stant açılarak, vergi konularında vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi, Maliye Bakanı tarafından imzalanmış Teşekkür belgelerinin Vergi rekortmenlerine verilmesi ve Vergi Haftası hakkında ilk ve ortaöğretimdeki öğrencilere konferans ve eğitim verilmesi ile son bulacak.

 

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1520 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim