• BIST 9926.26
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 30 °C

Wesley Sneijder Savları Bitmek Bilmiyor!

Wesley Sneijder Savları Bitmek Bilmiyor!
Galatasaray'ın 1 numaralı genç yıldız forvet oyuncusu Wesley Sneijder için çıkan ayrılık dedikodularının ardı arkası kesilmiyor.Hollandalı yıldız futbolcunun menajeri suskunluğunu bozdu ve son noktayı koydu.

SİİRTAJANS.COM- Sarı Kırmızılı ekibe geldiği günden bu yana sergilediği başarılı futbol performansıyla göz kamaştıran yıldız futbolcu Wesley  Sneijder ile ilgili transfer dedikodularının ardı arkası kesilmiyor.Yıldız futbolcu Wesley Sneijder ile ilgili yepyeni bir gelişme yaşandı.

Hollandalı genç yıldız futbolcu Wesley Sneijder’in ayrılık iddiaları gündeme bomba gibi düştü.Yıldız futbolcunun ayrılık iddiaları için menajeri şok açıklamalarda bulundu.Sneijder için bilmeceler bitmek bitmek bilmiyor.

Galatasaray’ın hem süper ligde hem de UEFA şampiyonlar liginde yüzü bir türlü gülmüyor.Galatasaray’a geldiği günden beri bir faydası dokunmayan İtalyan teknik adam Prandelli koltuğa yapışmış durumda istifa de etmiyor.

Tüm bu keşmekeşin arasında Wesley Sneijer’in ayrılacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Hollandalı yıldızın menajeri; ülke basınında çıkan "Mutsuz" haberlerini yalanlarken, "Sneijder, Galatasaray ve İstanbul'da olmaktan mutlu" dedi. Anderlecht maçı öncesi takımın kamp yaptığı otelde çok önemli bir görüşme gerçekleşti. Paris'ten Brüksel'e trenle gelen Sneijder'in menajeri Guido Albers, burada Galatasaray yöneticileri Abdurrahim Albayrak, Ebru Köksal, Sportif Direktör Cenk Ergün ve Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst'le toplantı yaptı.Hollanda ve Türk medyasına sürekli farklı demeçler veren Albers, bu kez kartlarını açık oynadı ve herkesi rahatlattı. Hollandalı oyuncuya bazı teklifl er geldiğini doğrulayan Albers, "Ama Sneijder, Galatasaray'da oynamaktan ve İstanbul'da yaşamaktan mutlu. Kesinlikle kalmak istiyor" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1742 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim