• BIST 9770.06
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 23 °C

Yanlış odaya girdi sevgilisi sandığı kadına tecavüz edip ...

Yanlış odaya girdi sevgilisi sandığı kadına tecavüz edip ...
2012 yılı yılbaşı kutlamalarında Odaları karıştırıp başka odaydaki bir kadına cinsel istismarda bulunan H.T. hakkındaki dava, kadının şikayetinden vazgeçmesiyle düştü. savcı, sanığın odaları karıştırdığını, kız arkadaşı yerine yanlışlıkla müştekinin odası

SİİRTAJANS.COM - 2012 yılı yılbaşı kutlamalarında Odaları karıştırıp başka odaydaki bir kadına cinsel istismarda bulunan H.T. hakkındaki dava, kadının şikayetinden vazgeçmesiyle düştü. savcı, sanığın odaları karıştırdığını, kız arkadaşı yerine yanlışlıkla müştekinin odasına girip müştekiyle ilişkiye girdiğini söylediğini belirtti.

Yanlış odaya girdi sevgilisi sandığı kadına tecavüz edip ...
Anadolu 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına tutuksuz sanık H.T. (34)'nin avukatları katıldı. Duruşmada mütalaasını sunan Cumhuriyet Savcısı, 1 Ocak 2012 tarihinde müşteki G.K.(46)'nin, arkadaşları ile birlikte yılbaşı gecesini geçirmek için Pendik'te bulunan bir otele gittiklerini, müşteki G.K.'nin 3113 numaralı odada tek başına, arkadaşlarının ise farklı odalarda kaldığını belirtti.

 

Sanık H.T.'nin de eğlenmek amacı ile aynı otele arkadaşları ile birlikte gittiğini, her iki grubun ayrı ayrı eğlenip alkol aldıklarını ifade eden savcı, gece yarısı müşteki G.K.'nin uyumak için odasına çıkması sonrası sanığın anlaşılamayan ve nasıl olduğu tespit edilemeyecek şekilde müştekinin odasına girdiğini söyledi.

 

Savcı mütalaasında H.T'nin uyuyan müşteki G.K'nin üzerine çıkıp cinsel istismarda bulunduğunu, müştekinin fark etmesi üzerine sanığı iteleyip odadan kaçtığını kaydetti.

Bu haber toplam 2906 defa okunmuştur
Etiketler: ,
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim