• BIST 9645.02
  • Altın 2419.793
  • Dolar 32.5826
  • Euro 34.7204
  • Siirt 17 °C

Yasa dışı dinleme şok tutukla kararı..

Yasa dışı dinleme şok tutukla kararı..
Casusluk ve usulsüz dinleme soruşturması kapsamında yapılan operasyonunda Telekulak davasında şok gelişme yaşanırken Gündeme bomba gibi düştü !Yasadışı dinleme iddiaları ile Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmasında flaş gelişmeler yaş

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Yasadışı dinleme iddiaları ile Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan 15 zanlı savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Zanlılardan 11'i ise tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Harun Ceylan ve Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık ile Cumhuriyet Savcıları Selahattin Çataklı, Durdu Özer ve Ali Eker Yasan'ın aldığı ifadelerin ardından arasında eski TÜBİTAK BİLGEM Başkanı Hasan Palaz ve eski TİB Başkanvekili Osman Nihat Şen'in de bulunduğu 11 kişi, tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk etti. Eski Bilgi Sistemleri Daire Başkanı İlhan Elieyioğlu'nun ise ifadesinin henüz alınamadığı belirtildi.

 

Yasadışı dinleme iddiaları ile Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan 15 zanlı savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Tutuklama sebebiyle mahkemeye sevk edilen 11 zanlıdan 4'ü tutuklandı 7'si ise serbest bırakıldı.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2894 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim