• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Siirt 26 °C

Yasemin Allen'den samimi açıklamalar!

Yasemin Allen'den samimi açıklamalar!
Yasemin Allen'den samimi açıklamalar!!Şeref Meselesi dizisinde rol alan güzelliği dillere destan Yasemin Allen verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Güzeller güzeli oyuncu  Yasemin Allen Hürriyet'ten Hakan Gence'ye verdiği röportajda kendisi hakkında merak edilenleri anlattı.

En ilginç kısmı ise Yasemin Allen'in aldatıldım itirafıydı.İşte o itiraf:

TERK EDİLDİĞİM DE ALDATILDIĞIM DA OLDU


Saf ve kırılgan görüntünüzün ardında maskülen bir havanız var... Bu, bir savunma mekanizması mı?

- Birçok farklı bakış açısını barındıran bir insanım. Evet, insanlara yaklaşımımda masumum. Art niyet aramamaya, oyun oynamamaya çalışıyorum. Bunun da olabildiğince bilinmesini istiyor ve yüzüme yansımasına izin veriyorum. Gördüğün bu olabilir. Bu duyguları açıkta yaşamak bazı anlamlarda daha korunaklı olmak anlamına geliyor. Ne kadar özünüzü açarsanız kendinizi darbelere karşı o kadar korumanız gerek. Maskülen hava dediğiniz de sanırım insanlarla konuşurken kadın değil, birey olarak muhatap oluşumla beraber hafif otoriter yanımın birleşmesinden ortaya çıkıyor.

Peki çapkın kadınlardan mısınız?

- Karşındakini rahatsız etmeden açık sözlü davranmak güzel bir şey. Sohbet etmeyi, yeni insanlarla tanışmayı seviyorum. Tabii bunu yaparken hayatıma bela da aramıyorum.

 

 Çok güzel bir kadınsınız. Hep istediğiniz erkeği elde ettiniz mi?

- Terk edildiğim oldu. Aldatıldığım da... Ama bu olaydan sonra çok kırılmadım. Çünkü âşık değildim. Kendimi anlayıp tanıdıkça daha iyi âşık olmayı beceren biri haline geldim. Şimdi yaşadığım aşkta böyle bir şey başıma gelse bende büyük yaralar açabilir.

 

Bu haber toplam 6167 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim