• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Yavuz Sultan Selim Lisesi Tübitak Bilişim Fuarı

Yavuz Sultan Selim Lisesi Tübitak Bilişim Fuarı
Yavuz Sultan Selim Lisesi Tübitak Bilişim Fuarı

 Siirt'te TÜBİTAK desteğiyle Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" açıldı.
Okulun kapalı spor salonunda düzenlenen fuarın açılışını İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Enis Önen, Şube Müdürleri Selami Özbilici ve Fatih Alp ile okul müdürleri yaptı.

Fuar hakkında katılımcıları bilgilendiren Okul Müdürü Adnan İdris Ekin, Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında, Türkiye 'de bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik çalışma yürüttüklerini söyledi.

Fuarda 25 projenin sergilendiğini ifade eden Ekin, "Fizik, Kimya ve Biyoloji ağırlıklı olarak öğrencilerimizin hazırlamış olduğu birbirinden değerli çalışmaları bilim fuarımızda sergiledik. Projelerimiz arasında ilgi çekici projeler de yer aldı. Öğrenci ve öğretmenlerimize verdikleri emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Fuarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı tüm katılımcılarımıza da teşekkür ediyorum.

Projelerimiz çeşitli alanlarda devam edecek" dedi. Stantları gezerek, öğrencilerden hazırladıkları projeler hakkında bilgi alan ziyaretçiler, projede emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2565 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim