• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

Yeni Şehirler arası otobüs terminali hizmete açıldı

Yeni Şehirler arası otobüs terminali hizmete açıldı
Yapımı tamamlanan 12 peronlu yeni şehirler arası otobüs terminali, dünden itibaren hizmet vermeye başladı. Siirt Belediyesi'nden yapılan açıklamada, otobüs seferlerinin yeni terminalden yapılacağı ve son derece modern şekilde inşa edilen yeni terminal, to

Terminal binası, eski terminalden farklı olarak daha sürdürülebilir ve kullanılabilir bir yapıya sahip. Hiçbir yerinde kör nokta bulunmuyor. Yeni şehirler arası otobüs terminali 5 girişli, camekanlı, her yerden görülebilir, insanların içeride rahatlıkla oturabileceği ve otobüslerin her noktadan görülebileceği bir alan olarak inşa edildi. Terminalde 5 yazıhane, 1 kafe ve restoran, 1 idari bina, 20 oturma birimi, bay-bayan mescit, tuvalet, abdesthane ve büfe bulunuyor.


638-yeni-sehirler-arasi-otobus-terminali-hizmete-acildi-1032x609.jpeg

Yeni otobüs terminaline şehir merkezinden ulaşımın rahatlıkla sağlanabilmesi için Siirt Belediyesi 3 şehir içi halk otobüsü planlaması yaptı. Gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, "Vatandaşlarımızın yeni terminalimize kolaylıkla gidip gelebilmeleri için yeni bir planlama yaptık. Gerekli olursa belli bir süre sonra ek düzenlemeler de yapabiliriz." denildi.

Bu haber toplam 1172 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim