• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 13 °C

Yeni Sezon Abiye Elbiseler Alvina’da

Yeni Sezon Abiye Elbiseler Alvina’da
Abiye modelleri düğün, söz, nişan, özel bir yemek gibi davetlerde sıkça tercih edilen bir üründür. Abiye elbise, kişiyi olduğundan zayıf, şık ve zarif gösterebileceği gibi yapılan yanlış uygulamalar sonucu daha kilolu ve sıradan gösterebilir.

modelleri düğün, söz, nişan, özel bir yemek gibi davetlerde sıkça tercih edilen bir üründür. Abiye elbise, kişiyi olduğundan zayıf, şık ve zarif gösterebileceği gibi yapılan yanlış uygulamalar sonucu daha kilolu ve sıradan gösterebilir. Bu nedenle abiye elbise seçimi yaparken bazı hususlara dikkat edilmesi önemlidir.

Yeni sezon abiye elbise seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli husus elbisenin yapıldığı kumaşın yapısı ve dokusudur. Abiye elbisenin kumaş seçimi gidilecek davete göre çeşitlilik gösterir. Eğer söz, nişan, düğün gibi bir törene katılacaksanız tercih etmeniz gereken yeni sezon abiye elbise modelinin kumaşı polyester ya da saten olmalıdır. Bunun dışında, gidilecek yer eğer bir toplantı ya da özel bir yemek ise daha çok saten kumaş ya da şifon ipek kumaşlar tercih edilmelidir. Kumaşın yapısının yanı sıra rengi de oldukça önemli bir detaydır. Eğer fazla kilolarınızdan şikayet ediyorsanız yeni sezon abiye elbise modelinde tercih etmeniz gereken abiyenin rengi siyah, koyu mor, koyu kahverengi gibi renkler olmalıdır. Bu renklerin dışında saks mavisi, turkuaz, platin, dore gibi renkler de yeni sezon abiye elbise modellerinde oldukça tercih edilen renklerdir. Abiye modelinin kumaş yapısı ve kumaş rengi belirlendikten sonra, mevsimine göre aksesuar tercihi yapılmalıdır. Davet edildiğiniz yer kapalı bir mekansa açık abiye renklerini tercih edebilirsiniz. Bu açık renkli abiyeyle sade ve küçük takılar kullanarak aksesuar eksikliğini de gidermeniz mümkün. Davet edildiğiniz mekan eğer açık bir mekansa bu durumda koyu renkli yeni sezon abiye elbise modellerini tercih etmek daha yerinde olacaktır. Koyu renkli abiye modelleriyle daha gösterişli takı kullanarak aksesuar eksikliğini de gidermeniz mümkün olmaktadır.

Yeni sezon abiye elbise modelleri arasından her yaş ve her zevk gurubuna uygun ürün bulmak mümkündür. Kilosu fazla olan kadınların yeni sezon abiye elbise modeli seçiminde dikkat etmesi gereken en önemli husus, abiye elbisenin çok dar olmaması gerektiğidir. Dar bir elbise yerine daha dökümlü bir abiye elbise tercih edilebilir. Elbise modelinin de daha sade olmasına özen göstermek gerekmektedir. Elbise modelleri ile ilgili detaylı bilgiyi   adresinden alabilirsiniz.

Bu haber toplam 4879 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim