• BIST 8718.11
  • Altın 2246.928
  • Dolar 32.3334
  • Euro 35.1703
  • Siirt 7 °C

Yeni ürün RealTrac Endüstri WiFi

Yeni ürün RealTrac Endüstri WiFi
RTL Service Şirketler Grubu RealTrac sisteminin geliştirilmesi kapsamında piyasaya yeni RealTrac Endüstri Wi-Fi ürününü çıkartmaktadır.

RTL Service Şirketler Grubu RealTrac sisteminin geliştirilmesi kapsamındapiyasaya yeni RealTrac Endüstri Wi-Fi ürününü çıkartmaktadır. Ürün sanayi vemadencilik tesislerinde entelektüel kablosuz veri iletim şebekesininoluşturulmasını sağlar. Kablosuz teknolojiler kablolu iletişim hatlarınındöşenmesinden vazgeçmesine yardımcı olur, şebekenin yüksek iletim kapasitesiile büyük veri hacimlerinin iletilmesini sağlar.

 

Kablosuz hattının esasında Wi-Fi teknolojisidir. Tesisler, bu teknolojiyidestekleyen farklı ekipmanı kullanabilirler ve çeşitli sistemlerden verilerialıp iletebilirler. Örneğin video kontrol ve telefon sistemleri bağlanabilir,ayrıca laptoplar, tabletler ve akıllı telefonlar tek bir kablosuz şebekeyebağlanabilir.

 

18548-1.png

 

Şebeke, hücresel MESH topolojisinin kullanımı ile uygulanmıştır ki bukablosuz şebekenin değişen işletim şartlarına göre kendiliğinden yenilenmesineve adapte olmasına avantaj sağlamaktadır. Bu durum, yüksek aksaklık hoşgörüsüvermektedir ve RealTrac Endüstri Wi-Fi ürünü, kablosuz şebekelerin işletmelerdedüzenlenmesi için, diğer çözümlere nazar çabuk ve etkili bir şekildedöşenmesini sağlar.

 

RealTracEndüstri Wi-Fi ürününün dizaynı, Rusya ve BDT’nın madencilik ve sanayiişletmelerinde başarılı bir şekilde uygulanır ve diğer Wi-Fi çözümlerindenüstünlüğünü göstermektedir.

 

18548-2.png

 

RealTrac EndüstriWi-Fi ürünü hakkında bilgi web sitemizin ilgili sayfasında okuyabilirsiniz.Eğer ürün hakkında sorularınız varsa veya yeni kablosuz şebekenin uygulamaprojesinin veya mevcut kablosuz şebekenin modernizasyonu değerlendirmesigerekiyor ise, form doldurabilirsiniz.

 

RTLService Şirketler Grubu
[email protected]
+44 (203) 868-95-75

Bu haber toplam 2281 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim