• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • Siirt 14 °C

Yeşilçam'ın Ünlü yönetmeni MEMDUH ÜN'den kötü haber Kalp Krizi Geçirdi !

Yeşilçam'ın Ünlü yönetmeni MEMDUH ÜN'den kötü haber Kalp Krizi Geçirdi !
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, ünlü sinema oyuncusu Fatma Girik ile birlikte yaşayan ünlü yönetmen Memduh Ün'den svenleriniüzecek bir haber geldi ve kalp krizi geçirdi. Memduh Ün'ün sağlık durumu nasıl işte detaylar ...

SİİRTAJANS.COM - Muğla'nın Bodrum ilçesinde, ünlü sinema oyuncusu Fatma Girik ile birlikte yaşayan ünlü yönetmen Memduh Ün'den svenleriniüzecek bir haber geldi ve kalp krizi geçirdi. Memduh Ün'ün sağlık durumu nasıl işte detaylar ...

Yeşilçam'ın Ünlü yönetmeni MEMDUH ÜN'den kötü haber Kalp Krizi Geçirdi !

95 yaşındaki ünlü yönetmen Memduh Ün geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Bodrum’da özel bir hastaneye kaldırılan Ün’ün durumun’un iyi olduğu öğrenildi.

Hastane çıkışında gazetecilere kısa bir açıklama yapan Girik, Memduh Ün’ün durumunun iyi olduğunu belirterek, "Memduh Bey, birkaç gündür tedavi altında. Rutin kontrol için getirdik. İdrarında enfeksiyon bulgularına rastlandı. Tedavi altında şu an serviste yatıyor. Ben de köpeklerimi veterinere götürdüm. Köpekleri eve bırakıp hastaneye döneceğim" dedi.

 
 İdrar yolu enfeksiyonu rahatsızlığı olduğu öğrenilen Ün'ü, hayat arkadaşı Fatma Girik ziyaret etti. Basın mensuplarının geçmiş olsun dileklerini kabul eden Girik, emektar yönetmenin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Girik, "Bir şeyi yok. 95 yaşında. Gayet normal şeyler. Durumu iyi" dedi. Torba Mahallesi'ndeki villasında hayat arkadaşı Fatma Girik'le birlikte yaşayan 94 yaşındaki Ün, gribal enfeksiyon sebebiyle aniden rahatsızlanarak özel bir hastanede tedavi altına alındı. Ünlü yönetmenin durumunun iyi olduğu ve birkaç gün daha tedavi altında tutulacağı öğrenildi.

Memduh Ün'ü yalnız bırakmayan Girik, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gayet normal. Rutin, her zaman yapılan tedavi için geldik. İdrar yollarında enfeksiyon var. Memduh Bey yaşlı bir insan sonuçta. Şu an için durumu iyi." dedi.

Hastane çıkışında gazetecilere kısa bir açıklama yapan Girik, Memduh Ün'ün durumunun iyi olduğunu belirterek, "Memduh Bey, birkaç gündür tedavi altında. Rutin kontrol için getirdik. İdrarında enfeksiyon bulgularına rastlandı. Tedavi altında şu an serviste yatıyor. Ben de köpeklerimi veterinere götürdüm. Köpekleri eve bırakıp hastaneye döneceğim'' dedi.

Açıklamanın ardında otomobiline binen Girik, bakıcısı ve köpekleri ile birlikte hastaneden ayrıldı.

 

 

Bu haber toplam 3011 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim