• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Stand-Upçı İMAM fırtınası!

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Stand-Upçı İMAM fırtınası!
SİİRTAJANS.COM-Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Stand-Upçı İMAM fırtınası!TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Yetenek Sizsiniz Türkiye'de iMAM fırtınası.İmam Selçuk Kızıldağ, sergilediği performans ile herkesi kendisine hayran bıraktı.

Türkiye'de yayınlandığı günden buyana reyting rekorları kıran yarışma programı Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bnu hafta yarışmaya katılan İmam Selçuk Kızıldağ, izleyenleri ve juri üyelerini büyüledi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Alp Kırşan'ın sunuculuğunu yaptığı jüri koltuğunda Acun Ilıcalı, Özgü Namal, Murat Boza ve Eser Yenenler'in oturduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yeni bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde sahneye çıkan yarışmacılar bir üst tura yükselmek için tüm yeteneklerini sergilediler.

Yarışmaya Eskişehir'den katılan 31 yaşındaki Selçuk Kızıldağ yaptığı stand-up gösterisiyle izleyenleri kahkahalara boğdu. Daha önce cami imamlığı yapan Selçuk Kızıldağ kendi yaşam hayatından alıntı yaptığı hikayeler ile seyirciyi ve jüri üyelerini güldürdü.

Selçuk Kızıldağ, Yetenek Sizsiniz Türkiye jürisinden 4 evet alarak bir üst tura yükselmeyi başardı.

Bu haber toplam 2737 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim