• BIST 8897.39
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • Siirt 12 °C

Yılanların öcü yeni bölümde bomba gelişmeler

Yılanların öcü yeni bölümde bomba gelişmeler
Show TV ekranlarında yayınanan ve beğeni ile izlenen dizi Yılanların Öcü'nde bu haftaki yeni bölümde bomba gelişmeler ver..Detaylar haberimizde..

Yılanların Öcü dizisinin yeni bölümünü hayranları heyecanla nefeslerini tutarak bekliyorlar.Çarşamba akşamı ekrana gelecek Yılanların Öcü 20. Bölümde heyecan dorukta. Fatma ve Bayram'ın kaçışı Kamuran'ı sinirlendirir. Şerife'nin hamileliği ise ortalığı karıştırır.

Dizinin yeni bölümünde yaşananlar adeta nefes kesecek.

Fakir Baykurt’un ünlü eseri Yılanların Öcü’nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizi, bu hafta yine tansiyonu yüksek bir bölümle izleyicileriyle buluşacak .

 

Yılanların Öcü’nün yeni bölümünde; Bayram ve Fatma sonunda Ömer’i de yanlarına alarak Zonguldak’a doğru yola çıkarlar. Kamuran’ın aklı ise karısı Nesrin’in ölümüne rağmen Ankara’da hastanede bıraktığı Fatma’dadır. Bir an önce onun yanına gitmek isterken karşısına çıkan ağabeyi Necip tarafından durdurulur. Çünkü Necip, Şerife’nin Kamuran’dan hamile olduğunu öğrenmiştir. Necip’in öfkesi ile büyük hesaplaşma gerçekleşecektir. Şerife’nin, kendisinden olan bebeği aldırmasını isteyen Kamuran’a boyun eğmeye hiç niyeti yoktur. Fatma’nın Bayram’la kaçtığını öğrenen Kamuran gözü dönmüşçesine Irazca ve Ayşe’nin evini basar. Şimdi, Bayram ve Fatma bu zor engeli nasıl aşacaktır…

 

“Yılanların Öcü”, yarın akşam 20.00’de yeni bölümü ile Show TV’de!

Bu haber toplam 1480 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim