• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • Siirt 12 °C

Yılbaşı Gecesinde The Bar'da Şok Görüntüler Akabinde...

Yılbaşı Gecesinde The Bar'da Şok Görüntüler Akabinde...
Yılbaşı gecesinde sosyetenin en uğrak mekanı olan The Bar'a adeta ünlü akını yaşandı ve akabinde şok skandal görüntüler patlak verdi! The Bar yine yılbaşı gecesinde bildik görüntülere sahne oldu!

THE BAR’da yapılan muhteşem yılbaşı partisinin ayrıntıları yavş yavaş gün yüzüne çıkıyor! THE BAR’a yılbaşı gecesinde adeta ünlü akını yaşandı! THE BAR’da yapılan görsel yılbaşı partisi ünlüler geçidine sahne oldu ve akabinde şok gelişmeler ve şok görüntüler ortaya çıktı!

Türkiye’nin gözde kayak merkezlerinden Uludağ, cemiyet hayatının tanınmış isimlerini ağırladı. Kar kalınlığının bir buçuk metre olduğu Uludağ’da kayak tutkunları ara ara yağan karda zorlansa da tüm günlerini kayak yaparak geçirmeyi tercih etti. Uludağ müdavimlerinin bir kısmı kayak yaparken, yağan kardan kayamayanlar da arkadaşlarıyla kafelerde  oturarak vakit geçirmeyi tercih ettiler. Gündüz kar keyfi yapanlar arasında Neslişah- Engin Altan Düzyatan, Yurdal Sert, Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu ve Ayşe Tolga gibi ünlü isimler vardı.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1951 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim