• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 21 °C

Yıldız Tilbeden Şok Azer Bülbül Açıklaması

Yıldız Tilbeden Şok Azer Bülbül Açıklaması
Ünlü şarkıcı Yıldız Tіlbe OT dergisine verdiği röportajda bomba açıklamalarda bulundu. Ot Dergisinin 2015 sayısı için bir yazı kaleme alan Yıldız Tilbe yazısında bir itirafta bulunarak herkesi şaşırttı.İki yıl önce vefat eden arabesk müziğin sevilen isiml

Ünlü şarkıcı Yıldız Tіlbe OT dergisine verdiği röportajda bomba açıklamalarda bulundu. Ot Dergisinin 2015 sayısı için bir yazı kaleme alan Yıldız Tilbe yazısında bir itirafta bulunarak herkesi şaşırttı.İki yıl önce vefat eden arabesk müziğin sevilen isimlerinden Azer Bülbül hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.Yıldız Tilbe, iki yıl önce hayatını kaybeden Azer Bülbül hakkında öyle bir itirafta bulundu ki duyanları şaşkına çevirdi.

Azer Bülbül, 2 yıl önce Antalya'da kaldığı otel odasında kalp krizi geçirerek henüz 43 yaşında hayatını kaybetti. Arabesk fantezi müziğin bu en renkli isimlerinden Azer Bülbül'ü daha pek kimsenin tanımadığı zamanlardan bilir Yıldız Tilbe.

İki yıl önce yaşamını yitiren Azer Bülbül'ün anısına Yıldız Tilbe, Ot Dergisi için bir anısını kaleme aldı. Tilbe anısında, Azer Bülbül'ün kendisine nasıl evlenme teklif ettiğini anlattı.

Yıldız Tilbe, Azer Bülül ile ilgili anılarından oluşan bir yazı kaleme alındı.

İşte Azer Bülbül'ün anısına kaleme alınan o yazıdan bir bölüm:

"1998 yılında babamı kaybettim. Psikolojim bozuk olduğu bir dönemdi. Müzik dinleyemez olmuştum ve evdeki yüzlerce albümün hepsini teker teker kırmıştım. Azer'in bir şarkısına takıldım: 'İlle de Sen'. O şarkı için; 'Kör Kurşun' albümünü aldım ve bütün albümü dinlemeye başladım... Yıllar sonra bir gün Azer beni aradı:- Yıldız abla, Yıldız abla,

Bu haber toplam 2767 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim