• BIST 9054.82
  • Altın 2299.138
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.0436
  • Siirt 21 °C

Yılın bombası Bu ! Leonardo DiCapria ile Rihanna....

Yılın bombası Bu ! Leonardo DiCapria ile Rihanna....
Çapkınlıkları ile nam salan yakışıklı oyuncu DiCaprio yine yepyeni bir aşkı ile tüm Dünyayı şok etti Leonardo DiCaprio ve Rıhanna arasındaki aşk dedikoduları tüm dünyaya yayıldı.Karşılaştıkları bir partide öpüştükleri iddia edilen Rihanna ile Leonardo DiC

Geçtiğimiz ay manken sevgilisinden ayrılan 40 yaşındaki Leonardo Di Caprio ve Rihanna aşkı gündeme bomba gibi düştü. Hollywood magazin portalı E! News sitesinin haberine göre, pop star Rihanna ile oyuncu Leonardo DiCaprio, Los Angeles Playboy Mansion'daki bir doğum günü partisinde tanışarak yakınlaştı.Yakışıklı oyuncu Leonardo DiCaprio ile Rihanna'nın birlikte olduğu iddiası magazin gündemini adeta salladı.

Hollywood magazin portalı E! News sitesinin haberine göre, pop star Rihanna ile oyuncu Leonardo DiCaprio, bir doğum günü partisinde tanışarak yakınlaştı. Ünlü tasarımcı Nikki Erwin'in 30'uncu doğum günü partisine katılanlar arasında Paris Hilton, Hilary Duff, 50 Cent, Naomi Campbell, Tom Hardy, Pamela Anderson, Tobey Maguire gibi ünlü isimler vardı.
Daha önce geçen hafta tasarımcı Nikki Erwin'in doğum günü partisinde yakınlaşan ikili bu hafta da katıldıkları Playboy partisinde de bir an olsun birbirlerinden ayrılmadı. Model kız arkadaşı Toni Garrn'dan Ekim ayında ayrılan Leonardo DiCaprio, bir süredir St. Barts adasında.


LEONARDO DİCAPRİO KİMDİR?
Bir iddiaya göre Alman annesi Floransa'daki Uffizi müzesinde DaVinci'nin eserlerini incelerken, henüz doğmamış olan Leonardo'nun tekmelerine maruz kalınca, oğluna Leonardo ismini koymayı düşünmüş.
Daha bir yaşındayken annesi ve babası ayrıldılar.
Babası İtalyan asıllı Amerikalı, annesi Alman asıllı Amerikalı.
Üç yaşındayken en sevdiği TV şovuna çıktı.
Empire Dergisi'nin "Tüm zamanların en iyi 100 film yıldızı" listesinde 75. sırada yer aldı (1997).
People Dergisi'nin "Dünyanın en güzel 50 insanı" listesine seçildi. (1997 ve 1998).
StarTV (USA)'nin "1990'ların En İyi On Box Office Starları" listesinde 6. sırada yer aldı (2003)
Hollywood'da en çok kazanan aktördür.(2011)

 

RİHANNA KİMDİR?
Rihanna (d. Robyn Rihanna Fenty, 20 Şubat 1988), Barbadoslu R&B ve pop şarkıcısı. Kendisi şarkıcı, söz yazarı, kültür elçisi, video yönetmeni, moda ikonu, moda tasarımcısı, aktristir. Saint Michael, Barbados doğumludur. İlkokulda katıldığı müzik yarışmasında 1. olarak Jay-Z ile tanıştı ve böylece keşfedilmiş oldu.


13 Ocak 2014 tarihinde, Shakira'nın 10. stüdyo albümü "Shakira."da yer alan düet Can't Remember To Forget You yayınlanmıştır. Ocak 2014'te sekizinci albüm çalışmalarına başlayan şarkıcı, yeni albümünün 'club' ve 'disko' şarkıları ağırlıklı olmasını istediğini söylemiştir. Loud, Talk That Talk ve Unapologetic albümlerinde çalıştığı DJ Mustard, David Guetta ve Nicky Romero ile yeni albüm çalışmaları yapmaktadır. 25 Şubat 2014'te animasyon şirketi DreamWorks Animation'ın CEO'su Jeffrey Katzenberg, Rihanna'nın Home adlı animasyon filmi için bir albüm konsepti yayınlayacağını ve bu albümde Jennifer Lopez'in de yer alacağını söyledi. Mayıs 2014'de Roc Nation ile tam bir anlaşma imzalamak için Ekim 2010'dan beri çalıştığı Def Jam Recordings adlı şirketle bağlantısını koparmıştır. Kiesza, Rihannna'nın yeni albümü için birçok şarkı yazdığını ve bunların albümde olabileceğini söyledi. 25 Kasım 2014 tarihinde DJ Skee, Twitter üzerinden 'bir radyo programında Rihanna'nın yeni albümü için bilgi vereceğini' söyleyen bir twit attı. Rihanna da buna karşılık Twitter üzerinden 'yeni albümün detayları sadece benden gelecek,[91] diye belirtti ve Instagram'da bir video paylaşarak yeni albümünde olacağı düşünülen 15 saniyelik bir şarkı paylaştı.

Bu haber toplam 3008 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim