• BIST 9693.46
  • Altın 2507.399
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.7746
  • Siirt 20 °C

Yılmaz Erdoğan'dan sinemadaki gelir dağılımına isyan!

Yılmaz Erdoğan'dan sinemadaki gelir dağılımına isyan!
Yılmaz Erdoğan'dan sinemadaki gelir dağılımına isyan!Yılmaz Erdoğan'ın isyanı:Sinema 10 TL Mısır 8 TL!Oyuncu yönetmen senarist Yılmaz Erdoğan sinemadaki gelir dağılımına dikkat çeken beyenatlarda bulundu.

Yılmaz Erdoğan'ın isyanı:Sinema 10 TL Mısır 8 TLYılmaz Erdoğan Belçim Bilgin Erdoğan'ın başrolünü paylaştığı "Çalsın Sazlar"ın  Galası önecesi açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Erdoğan, "Sinema biletinin 10 TL, mısırın 8 TL olması enteresan. Mısırcıya çalışıyoruz gibi bir hava var" dedi.

Senarist, yönetmen ve film yapımcısı Yılmaz Erdoğan'ın sinemadaki gelir dağılımına itirazı var. Önceki akşam Belçim Bilgin Erdoğan'ın başrolünü paylaştığı "Çalsın Sazlar"ın galasına eşinden önce gelen Erdoğan, "Gala bir nevi düğün, kutlama, eğlence yeridir. Gerisi seyirciye kalmıştır" dedi. Oyunculuğun yanı sıra yapımcılık yaptığını ve bu işin her şeyden daha zor olduğunu sözlerine ekleyen Erdoğan şöyle konuştu:

"Sinemadaki gelir dağılımına baktığınızda en az parayı alan filmin yapımcısıdır. Bir sinema biletinin 10 TL, mısırın 8 TL olması enteresan. Mısırcıya çalışıyoruz gibi bir hava var. Sinema sektörünün önde gelenlerinin toplanarak gelir dağılımındaki bu soruna bir çözüm bulması gerekiyor."

Bu haber toplam 2448 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim