• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Zabıta Ekiplerinden Dilenci Operasyonu

Zabıta Ekiplerinden Dilenci Operasyonu
Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Siirt İl Emniyet Asayiş Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimizde bulunan cami, hastane, okul, trafik ışıkları ve caddelerde çoğunluğu kadınlardan oluşan, küçük yaştaki çocukları ve bebekleri kullanarak ve

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Siirt İl Emniyet Asayiş Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimizde bulunan cami, hastane, okul,  trafik ışıkları ve caddelerde çoğunluğu kadınlardan oluşan,  küçük yaştaki çocukları ve bebekleri kullanarak ve gün geçtikçe sayıları artan dilencilere yönelik denetimler devam ediyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki cami, okul, trafik ışıkları ve cadde sokaklarda vatandaşların manevi duygularını istismar ettiği illeri sürülen dilencileri dilendikleri yerlerden toplayarak, belediyeye götürdü. Gerçekleştirilen operasyonda 13 yetişkin ve 7’si çocuk olmak üzere toplam 20 dilenci yakalandı.

Haklarında yasalar gereğince “kabahatler kanunu” çerçevesinde işlem ve arama yapıldıktan sonra serbest bırakıldılar.Siirt Belediyesine  bağlı  Zabıta denetim ekiplerinin dilencilere yönelik denetimlerinin kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

Bu haber toplam 1291 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim