• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 13 °C

Zakir Tuna, Ak Parti'den aday adaylığını açıkladı-Siirt Haberleri

Zakir Tuna, Ak Parti'den aday adaylığını açıkladı-Siirt Haberleri
AK Parti eski Kurtalan İlçe Başkanı M.Zakir Tuna, partisinden 2015 Genel seçimlerinde Siirt Milletvekili Aday Adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

Cumartesi sabahı basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen M.Zakir Tuna, 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti’den Siirt Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Açıklamalarını aşağıdaki video görüntüsünden de izleyebileceğiniz Zakir Tuna, şu ifadelere yer verdi:

“Bu kararımız birkaç haftalık bir karar değil. Yaklaşık 9 aylık bir sürenin sonunda olgunlaşan bir karardır. Bu süre içerisinde farklı platformlarda birçok dost, arkadaş ve partili çevreden olumlu ve teşcik edici telkinler aldım. Bu kararımda kişisel hesap, hırs ve ihtiras düşüncesi taşımadım.

2011 yılında, Genel Merkezimizin teveccühü ile AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi.

30 yıldan fazla bir süredir ülkemizin gündemini meşgul eden Kürt sorunu ile ilgili partimizin atmış olduğu cesur ve kararlı adımları halkımıza anlattık. 17 ve 25 Aralık’ta partimize ve başbakanımıza paralel yapı tarafından kurulmak istenen  tuzaklar, Başbakanımızın cesareti ve dik duruşuyla bertaraf edilmiş oldu.

İlçe Başkanlığım süresince dürüst, ilkeli ve düzeyli bir siyaset anlayışı içerisinde şu ana kadar edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerle Siirtimizi daha aydınlık yarınlara çıkarmak için yola çıktık.

Kurulduğu günden beri gönül verdiğim ve 3 yıldır aktif olarak görev yaptığım AK Parti’de hemşerilerime daha iyi hizmet etmek adına vekalet alma niyetiyle 2015 Genel seçiminde Milletvekili Adaylığına talip oldum.”


kaynak:siirtliler.net

Bu haber toplam 3141 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim