• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 13 °C

Zehra Çilingiroğlu kşlo verdi yeni hali ile büyüledi!

Zehra Çilingiroğlu kşlo verdi yeni hali ile büyüledi!
Zehra Çilingiroğlu kşlo verdi yeni hali ile büyüledi!Zehra Çilingiroğlu diyete başladı spor yaptı kilo verdi bir içim su oldu..Zehra Çilingiroğlu'nun son hali görenleri mest etti.

Zehra Çilingiroğlu diyete başladı spor yaptı kilo verdi bir içim su oldu..Zehra Çilingiroğlu'nun son hali görenleri mest etti.

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra Çilingiroğlu sıkı bir diyet ve spor sonrası fit hale gelmeyi başardı.Son hali ve güzelliği ile dillere düştü.

Hülya Avşar-Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu son haliyle görenleri kendisine hayran bıraktı.Fazla kilolarından kurtulan Zehra fit haliyle şuan bir Hollywood yıldızını andırıyor.

Bir zamanlar kilolu olan, spor ve düzenli beslenme sayesinde fazlalıklarından kurtulan Zehra, gün geçtikçe daha ilgi çekici oldu.

Ünlü ebeveynlere sahip olması nedeniyle magazin basınının ilgi odağı olan Zehra, güzelliğinin yanı sıra erkek arkadaşlarıyla da sık sık haber oluyor. Zehra Çilingiroğlu son olarak bir davete kırmızı elbisesiyle katıldı. İş ve sanat dünyası, modacı ferruh karakaşlı'nın önceki akşam Borusan Oto Dolmabahçe'de gerçekleşen defilesinde buluştu. 'İlk' isimli koleksiyonunu tanıtan Karakaşlı'nın tasarımlarına, konuklar büyük ilgi gösterdi. Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra da konuklar arasındaydı. 16 yaşındaki Zehra, zarif elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Adı Soyadı :  Zehra Çilingiroğlu
Doğum Yeri : İstanbul
Doğum Tarihi : 15,01,1998
İkametgah : İstanbul
Göz : Mavi
Ten Rengi : Beyaz
Mesleği : Öğrenci

Zehra Çilingiroğlu, Babası Kaya Çilingiroğlu ve Annesi Ünlü Sanatçı Hülya Avşar’ın 1997 Yıllındaki evliliklerinden bir sene sonra, 15 0cak 1998 tarihinde VKV Amerikan Hastanesi İstanbul’da dünyaya geldi. Zehra Çilingiroğlu, annesi Hülya Avşar İle birlikte İstanbul’da yaşıyor. Zehra Çilingiroğlu’nun eğitimi henüz yaş itibari devam etmektedir..

Bu haber toplam 3516 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim