• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • Siirt 18 °C

Zeynep Hatun Lisesi Öğrencileri Sene Sonu Sergisi

Zeynep Hatun Lisesi Öğrencileri Sene Sonu Sergisi
Siirt Zeynep Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, 2015-2016 eğitim öğretim yılında 9. Sınıftan 10. Sınıfa geçecek olan öğrencilere ve velilerine bölümler hakkında fikir vermek amacıyla bir defile ve sene sonu sergisi düzenlendi.

Siirt Zeynep Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri,  2015-2016 eğitim öğretim yılında 9. Sınıftan 10. Sınıfa geçecek olan öğrencilere ve velilerine bölümler hakkında fikir vermek amacıyla bir defile ve sene sonu sergisi düzenlendi.
    Okulun konferans salonunda yapılan defileye okul öğrencileri ve veliler katıldı. Zeynep Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Mehmet Nezir ÇEVİK programın açılışında yaptığı konuşmada 2014-2015 eğitim öğretim yılında okulun Giyim Üretim Teknolojisi, El Sanatları, Çocuk Gelişimi, Güzellik Ve Saç Bakım Hizmetleri ve Bilişim Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin öğretim yılı boyunca atölyelerinde ürettikleri ürünleri sergileme fırsatı yakaladıklarını, defilelerin günümüzde sosyal yaşamda ilgi gösterilen etkinlikler olduğunu ve bu tarz etkinliklerin meslek liselerine devam edecek öğrencilere meslekleri daha yakından tanımaya ve kendi mesleğini seçmeye fırsatı sunduğunu dile getirdi. Konuşmasının sonunda bu etkinlikte emeği geçen bütün öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkürlerini bildirdi.
    Programda 56 kıyafet öğrenciler tarafından tanıtıldı. Öğrencilerin kendi diktiği kıyafetlerden en büyük ilgiyi ise Kaftanlar ve Hürrem Sultan elbisesi gördü. Saç Tasarımı ve artistik makyaj uygulamaları öğrencilerininde hayranlıkla izlendiği gösteri ayakta alkışlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4331 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim