Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, memleketi Denizli’de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknokent’in ek bina açılışına katıldı. Açılışa Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, oda başkanları ve çok sayıda iş adamı katıldı. Bakan Zeybekci, protokol konuşmalarının ardından yaptığı açıklamada bilginin önemine değindi. Bilgi kimdeyse çağı onun yönlendirdiğini belirten Zeybekci, "Bilgiyi ürettiyseniz önde giden bir ülke haline geliyorsunuz. Medeniyet oluyorsunuz. Maalesef 100 yıl önce Osmanlı Devleti’nin de bilgiyi ıskaladığını görüyoruz. Dünyada bilgiyi üreten ülkeler teknolojileri de üretiyor. Bilgiye sahip ülkeler çağa sahip oluyor. Ne kadar zengin olursa olsun, ne kadar tarihi olursa olsun, eğer bilgiyi ve teknolojiyi üretemediyseniz teknoloji üreten ülkelere tabi oluyorsunuz. Başka kurtuluş yok" dedi.
Nihat Zeybekçi: Türkiye’nin paraya ihtiyacı yok

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, memleketi Denizli’de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknokent’in ek bina açılışına katıldı.
Bu haber toplam 1453 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




GÜNCEL
- 14:53 - Siirt'te fıstık hırsızlığıyla mücadelede drone kullanıldı
- 14:04 - AMD Radeon 7000 Serisi GPU'lar oyun dünyasında fırtınalar estirdi
- 17:04 - 22 Bin TL Maaşla Hastane Personel Alımı! KPSS Şartı, Mülakat Yok! İş Arayanlar İçin…
- 23:58 - Halkbank Duyurdu: Arsa Almak İsteyenler Acele Edin!
- 23:56 - Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Müjde! Bankaların Kredi Faiz Oranları Açıklandı! Uzun Vadeyle Düşük Faizle Ödeme İmkânı!
- 13:31 - Ford Otomotiv Şirketi'nin Sıfır Otomobil Kampanyasıyla Avantajlı Fiyatlar ve Takas İmkânı!
- 22:06 - Akbank İnternet Üzerinden Kredi İmkânı!
- 18:03 - Akbank Emeklilere Büyük Müjde Yeni Avantajlar Sizi Bekliyor!
- 21:12 - Huawei Enjoy 60 Pro Tanıtımı Yapıldı
- 15:17 - Chery Fiyatları Güncellendi
- 15:15 - Alman Devi 2023 Nisan Ayı Fiyatlarını Açıkladı
- 10:47 - Vali Hacıbektaşoğlu'ndan operasyon bölgesinde inceleme
- 10:46 - Siirt Valisi sahurunu polislerle yaptı
- 10:43 - Hz. Fakirullah Caddesi'ne düzenleme yapılacak
- 17:00 - Siirt Belediyesi'nden sokak hayvanları projesi
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim
Haber Sistemi: CM Bilişim