• BIST 9883.92
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 30 °C

Ankara'da okullar yarın 09 Ocak Cuma günü tatil mi? Valilikten açıklama ..

Ankara'da okullar yarın 09 Ocak Cuma günü tatil mi? Valilikten açıklama ..
Ankara ve İstanbul'da bugün Talebeler tatilin keyfini çıkatdı peki yarın Ankara'da okullar tatilmi merak edilmekte. Yarın 9 Ocak 2015 cuma günü okullar tatil mi sorusunun cevabı bir çok ilin valiliğinden Beyan edildi.

Siirt Ajans Ankara ve İstanbul'da bugün Talebeler tatilin keyfini çıkatdı peki yarın Ankara'da okullar tatilmi merak edilmekte. Yarın 9 Ocak 2015 cuma günü okullar tatil mi sorusunun cevabı bir çok ilin valiliğinden Beyan edildi.

 

ANKARA VALİLİĞİ RESMİ TATİL AÇIKLAMASINI BEYAN ETTİ

Ankara Valiliği İBB Başkanı Melih Gökçek'in beyanatının ardından resmi olarak 9 Ocak 2015 Cuma günü okulların tatil edildiğini ifade etti. Melih Gökçek'in Ankara için tatil müjdesini vermesinden kısa süre sonra resmi beyanatta geldi.

Ankara'da okullar yarın 09 Ocak Cuma günü tatil mi? Valilikten açıklama ..

Ankara Valiliği'nden gelen kar tatili Beyanatı şu şekilde oldu;
Son meteorolojik tahminler ve alınan veriler çerçevesinde; İlimizde kar yağışının yanı sıra hava sıcaklığındaki aşırı düşüşün devam edecek olması nedeniyle buzlanma ve don olayı ile ilgili olarak trafikte yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirmek, öğrencilerimiz için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla 09 Ocak 2015 Cuma günüMilli Eğitime bağlı temelve orta öğretim okulları ile kurumlarında Ankara ili ve ilçelerindeve öğretime 1 (bir) gün süre ile ara verildi.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile ve emzikli bayanlar ile engelli ve kronik hastalığı bulunan personelin de aynı tarihte idari izinli sayılmaları Valiliğimizce uygun görülmüştür. denildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2049 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim