• BIST 9524.59
  • Altın 2492.843
  • Dolar 32.5552
  • Euro 34.7123
  • Siirt 13 °C

Ankara'da yarın okullar tatil edildi mi? 7 Ocak 2015 tatil mi?

Ankara'da yarın okullar tatil edildi mi? 7 Ocak 2015 tatil mi?
Yoğun kar yağışı nedeniyle yurdun çeşitli bölgelerinde okullar tatil edildi? Peki, Ankara'da okullar tatil edildi mi? 7 Ocak'ta okullar için kar tatili ilan edilen iller hangileri? Okullar tatil mi? 7Ocak okullar tatil olacak mı?

Siirt Ajans Yoğun kar yağışı nedeniyle yurdun çeşitli bölgelerinde okullar tatil edildi? Peki, Ankara'da okullar tatil edildi mi? 7 Ocak'ta okullar için kar tatili ilan edilen iller hangileri? Okullar tatil mi? 7Ocak okullar tatil olacak mı? 

 

Ankara'da gece saatlerinde kar yağışı başladı. Yüksek yerlerde etkili olan kar yağışının etkisini gün boyunca şehir genelinde artırması bekleniyor.

Ankara'da yarın okullar tatil edildi mi? 7 Ocak 2015 tatil mi?

Ankara Valiliği, hava sıcaklığında aşırı düşüş olacağı, buna bağlı olarak kuvvetli buzlanma ve don olayının artacağı beklendiğinden yarın ve perşembe günü Milli Eğitime bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime 2 gün süreyle ara verildiğini bildirdi.

Belediye ekipleri, buzlanma olayına karşı önlem aldı. Ekipler, kar yağışının etkili olduğu bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.

 

İstanbul Valisi'nden 'tatil' Beyanatı
 
İstanbul Valisi İstanbul'daki kar yağışı sebebiyle okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda açıklama yaptı.  İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'daki kar yağışı sebebiyle okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda, "Yarınla ilgili akşam bir değerlendirme yapacağız. Arkadaşlarla istişare edip karar vereceğiz." açıklamasında bulundu.

 

BİNGÖL’DE OKULLAR TATİL

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü resmi internet sitesinden, ‘Acil kar tatili duyurusu’ başlığını taşıyan açıklama yaptı. Açıklamada, “Yoğun kar yağışı nedeniyle 06.01.2015 tarihinde ilimiz merkez ilçeye bağlı tüm ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bir gün tatil edilmiştir” denildi.

 
DENİZLİ’DE OKULLAR TATİL


Denizli’de akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı özellikle kent merkezinde çok etkili oldu. İlk ve orta dereceli okullar (Salı) bir günlük tatil edilirken, kar yağışı nedeniyle çok sayıda araç ile belediye otobüsleri de yollarda kaldı. Yolcular mahsur kaldı. İş makinelerinin kar temizleme çalışması yapmasının ardından otobüsler yollarına devam etti.

Denizli’de kar yağışının etkili olması ve devam edecek olması nedeniyle Valilik tarafından Sarayköy İlçesi dışında 18 ilçe ve kent merkezindeki ilk ve orta dereceli okullar (Salı) bir günlük tatil edildi.

 
TUNCELİ’DE OKULLAR TATİL

Tunceli ve bağlı ilçelerde bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Kar yağışı nedeniyle Nazimiye, Pülümür ve Hozat İlçeleri’nde okullar yarından itibaren 2 gün, Ovacık ve Mazgirt’te 1 gün, il merkezi ve Çemişgezek İlçesi’nde de taşımalı eğitim yapılan okullar 1 gün valilik kararı ile tatil edildi.

 

Bu haber toplam 1829 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim