• BIST 9079.97
  • Altın 2302.3
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.0903
  • Siirt 21 °C

Bakan'dan flaş açıklama:Elektirik faturalarında gizli zam var mı?

Bakan'dan flaş açıklama:Elektirik faturalarında gizli zam var mı?
Bakan'dan flaş açıklama:Elektirik faturalarında gizli zam var mı?Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,son günlerde dillendirilen elektirik faturalarına yansıtılan gizli zam ve açık zam konusunda son noktayı koydu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,yapmış olduğu açıklama ile günlerdir merak edilen zam söylentisinide bitirmiş oldu.

Bakan'dan flaş açıklama:Elektirik faturalarında gizli zam var mı?

Elektrik faturalarının yüksek geldiği yönünde iddiaları da değerlendiren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız , "Bütün dağıtım şirketlerini özelleştirdik. Ama mal varlıklarını satmadık, işletme hakkını verdik. Kamu hizmetini özel sektör eliyle gördürüyoruz. İletim hatları yine devletindir. Sayaçları eğer zamanında okumuyorsa bununla alakalı ikazlarımızı kendilerine yaptık. Gizli veya açık bir zam söz konusu değil" dedi.

"Ödemelerin memurların maaş aldığı her ayın 15'inde yapılması durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna ise "Bu bizden talep edilen bir konuydu. Emekli ve memurlarımızla ilgili. Her birinin maaşını aldığı gün farklı. Bunlarla alakalı kolaylık sağlayalım ve vatandaşımız rahat etsinler diye. Bu düzenlemeler vatandaşımız lehine yapıldı" yanıtını verdi.

Bu haber toplam 3126 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim