• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Denizli'de okullar 1 gün tatil!

Denizli'de okullar 1 gün tatil!
Denizli'de kar eğitimi sekteye uğrattı 1 gün tatil!Denizli Valiliği, kentteki yoğun kar yağışı sebebiyle ilk ve orta dereceli okullarda bugün için verilen tatil kararının, yarın için de uzatıldığını beyan etti.

Siirt Ajans Denizli Valiliği, kentteki yoğun kar yağışı sebebiyle ilk ve orta dereceli okullarda bugün için verilen tatil kararının, yarın için de uzatıldığını beyan etti.

 

Yoğun kar yağışı Denizli'de hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İlk ve orta dereceli okullar için Denizli Valiliğitarafından bugün verilen tatil kararı; kar kalınlığının 20- 40 santim arasında değiştiği kentte 7 Ocak Çarşamba günü de dahil edilerek uzatıldı.

Denizli'de 7 Ocak Çarşamba Günü (Yarın) Okullar Tatil mi ?

Valilik'ten konu ile ilgili açıklama yapıldı.Açıklama ise şöyle:

Meteroloji Genel Müdürlüğü Analiz Birimince hazırlanan hava raporuna göre; İlimiz genelinde 07 Ocak 2015 Çarşamba günü de kar yağışının devam edecek olması nedeniyle, herhangi bir olumsuzluğa veya mağduriyete meydan verilmemesi amacıyla 07 Ocak 2015 Çarşamba günü Merkezefendi, Pamukkale, Acıpayam, Babadağ, Buldan, Bozkurt ve Çardak İlçelerinde ilk ve orta dereceli tüm okullarda eğitim - öğretime 1 (bir) gün daha ara verilmesi uygun görülmüştür.
Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaklardır.
Kamuoyunun bilgilerine duyurulur.

Bu haber toplam 4663 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim