• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 11 °C

İstanbul'da kar tatil ile ilgili son dakika FLAŞŞ gelişme!

İstanbul'da kar tatil ile ilgili son dakika FLAŞŞ gelişme!
SİİRTAJANS.COM-İstanbul'da kar tatil ile ilgili son dakika flaş gelişme!İstanbul'da okulların kar tatili ile alaklı flaş gelişme var..İstanbul'da kötü hava koşulları nedeniyle 2 gündür tatil olan okullarda 8 Ocak tatil olacak mı?

İstanbul'da  kötü hava koşulları nedeniyle 2 gündür tatil olan okullarda 8 Ocak tatil olacak mı?sorusu çok merak ediliyordu.Merak edilen soruya Valilik yapmış olduğu açıklama ile yanıt verdi.

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada “Meteorolojik verilere göre perşembe günü itibariyle İstanbul'da kar yağışının etkisini yitirmesi beklendiğinden 8 Ocak 2015 tarihinde tüm eğitim kurumlarımızda öğretime devam edilecektir” denildi.
Açıklamada ayrıca, öğrenci servisleri başta olmak üzere sürücülerin kış şartlarına ve trafik kurallarına uygun hareket etmeleri konusunda uyarıda bulunuldu.

Son dakika bir gelişme yaşandı..Kar yağışı öğrencileri mutlu etmeye devam ediyor. 2 gündür kar yağışı nedeniyle tatil yapan öğrenciler yarın da okula gitmeyecek.
 
İstanbul Valisi'nden son dakika açıklaması:
Don ve buzlanma ihtimali ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar sebebiyle 8 Ocak Perşembe günü eğitime-öğretime bir gün ara verilmiştir.

Bu haber toplam 2603 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim