• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • Siirt 5 °C

İstanbul'da talebelerin beklediği haber geldi!

İstanbul'da talebelerin beklediği haber geldi!
İstanbul'da talebelerin beklediği haber geldi!Son dakika flaş gelişme İstanbul’da okullar tatil!Son dakika sıcak gelişme İstanbul’da okullar tatil edildi.İstanbul'da yağan kara yağışı eğitimi de engelledi okulların tatil edildiği duyuruldu.

Son dakika sıcak gelişme İstanbul’da okullar tatil edildi.İstanbul'da yağan kara yağışı eğitimi de engelledi okulların tatil edildiği duyuruldu.

İstanbul'da olumsuz hava koşuları nedeniyle ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime 1 gün süreyle tatil edildiği bildirildi.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre; ilimizde halen devam eden kar yağışının tahmin edildiği gibi özellikle boğaz civarı ve Anadolu yakasında etkili olarak geceden itibaren öğle saatlerine kadar devam edeceği, öğle saatlerinden sonra yoğunluğu azalsa bile özellikle ara sokaklarda bırakacağı kütlenin ulaşımda zorluk ve tehlikeye yol açacağı değerlendirilmiştir" denildi.
Açıklamada, "Bu nedenle, valiliğimizce öğrencilerin herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları açısından anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime 11 Şubat Çarşamba günü 1 gün süreyle ara verilmesi uygun görülmüştür" denilerek aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Bu haber toplam 10373 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim