• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 17 °C

Kastamonu'da yarın okullar tatil Mi? 7 Ocak 2015 tatil mi?

Kastamonu'da yarın okullar tatil Mi? 7 Ocak 2015 tatil mi?
Kastamonu'da yarın okullar tatil edildi mi, Kastamonu'da 7 ocak okullar tatil edilecek mi, Kastamonu'da yarın okul var mı? 7 ocak Kastamonu'da etkili olan kar yağışı sebebi ile vatanın çeşitli illerinde okullar tatil edildi? 7 Ocak'ta okullar için kar tat

Siirt Ajans Kastamonu'da yarın okullar tatil edildi mi, Kastamonu'da 7 ocak okullar tatil edilecek mi, Kastamonu'da yarın okul var mı? 7 ocak Kastamonu'da etkili olan kar yağışı sebebi ile vatanın çeşitli illerinde okullar tatil edildi? 7 Ocak'ta okullar için kar tatili ilan edilen iller hangileri?

Yurdun bir çok ilinde etkili olan kar yağışı eğitimi vurdu. bir çok ilde okullar tatil edilerek eğitime ara verildi.

Kastamonu'da yarın okullar tatil Mi? 7 Ocak 2015 tatil mi?

Yurt genelinde tatil haberleri peş peşe gelirken öğrenciler de büyük sevinç yaşamakta.

KASTAMONU'DA EĞİTİME ARA

İl Mili Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bölgede devam edem kar yağışı sebebiyle Gölköy, Gürgentepe, Korgan ve Mesudiye ilçelerinin tamamı, Kabadüz ilçesinin Yokuşdibi ve Derinçay, İkizce ilçesinin Özpınar, Devecik, Yoğunoluk, Kaynartaş,Şenbolluk Mahalleleri, Çaybaşı ilçesinin merkez hariç tüm mahalleleri ile Akkuş ilçesinde Akkuş Yatılı Bölge Ortaokulu hariç merkez ve tüm mahallelerde eğitime 6 Ocak Salı günü ara verildi.

Uşak genelinde Valilik kararıyla Salı günü tüm okullar tatil olurken, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personel idari izinli olacak.

KOCAELİ'DE OLULLAR TATİL

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, meteoroloji yetkililerince, kentte sabah saatlerinden itibaren başlaması beklenen kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun şekilde etkisini arttırarak devam edeceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar belirtildi: "Yoğun kar yağışı ile mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim ve öğretime 06 Ocak Salı günü ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacak."

Bu haber toplam 1920 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim