• BIST 8869.4
  • Altın 2238.686
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.0967
  • Siirt 12 °C

Siirt Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesi kuruluyor

Siirt Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesi kuruluyor
Siirt Üniversitesi bünyesinde kurulacak Tıp Fakültesi ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı. İlk öğrencilerini 2019 yılında alacak Fakülte'yle ilgili detaylar Siirt Ajans'ta..

TIP FAKÜLTESİ İLE İLGİLİ GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Siirt Üniversitesi bünyesinde kurulan 'Tıp Fakültesi' ile ilgili genel değerlendirme toplantısı, Vali Ali Fuat Atik'in başkanlığında yapıldı.

Siirt Valiliği Toplantı salonunda yapılan toplantıya; Ak Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Üniversitesi Rektörü Murat Erman, Ak Parti İl Başkanı Özgür Çalapkulu ve diğer ilgili birim yöneticileri katıldı.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, üniversite bünyesinde kurulan tıp fakültesinin 2019-2020 akademik yılında ilk öğrencilerini alacağını belirterek, Tıp Fakültesi ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Ak Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’de Tıp Fakültesinin, ilin sosyo-ekonomik yapısı ile birlikte eğitim ve sağlık alanında itici bir güç olacağını kaydetti.

Vali Ali Fuat Atik ise Tıp Fakültesinin Siirt’te kazandırılmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum dedi.

Tıp Fakültesinin kuruluş aşamasında yol haritasının belirlendiğini alt-yapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek,  Valilik olarak her türlü desteğin sağlanacağını belitti.

Bu haber toplam 11870 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim