• BIST 9871.97
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 29 °C

Şırnak Valisi İpek: "bir hayır işleyeceklerse ya gölge etmesinler yada..."

Şırnak Valisi İpek: "bir hayır işleyeceklerse ya gölge etmesinler yada..."
Şırnak Valisi Hasan İpek, bir gazetede, hakkında çıkan iddialara DİKA’nın Kentsel ve Çevresel Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı bilgilendirme toplantısında cevap verdi.

Şırnak Valisi Hasan İpek, bir gazetede, hakkında çıkan iddialara DİKA’nın Kentsel ve Çevresel Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı bilgilendirme toplantısında cevap verdi. 


DİKA'nın Kentsel ve Çevresel Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı bilgilendirme toplantısında konuşan Vali İpek, ülkenin en başarılı, zeki ve ülkesini en fazla seven insanların bulunduğu illerin başında Şırnak'ın geldiğini söyledi. Vali İpek, "Yani sahile bakarak, kafayı çekerken, tweet atmak, bilmem nerede ne yaparken, Şırnak hakkında laflar söylemek, bunlar boş ve yanlış şeyler, lüzumsuz şeyler. Şırnak’ı düşünen insanlar gelsinler, Şırnak’a nasıl hizmet edilir bunu görsünler. İşte buradaki arkadaşlarımız, buradaki yöneticiler ve bizler Şırnak’ın hizmeti için her şeyi yapmaya, kendimizi feda etmeye hazır olduğumuz her halimizden belli. Ben burada bu projeleri yapan arkadaşlarımıza bütün yüreğimle tebrik ediyorum ve kutluyorum. 2015 yılında yürürlüğe girecek bu projelerden Şırnak’ın 2014 yılındaki gibi daha fazla pay almasını ve kalınmaya yönelmesini cenabı Allah'tan diliyorum. Türkiye’deki sağıyla soluyla, şu partisiyle bu partisiyle, şu siyasi görüşüyle bu siyasi görüşüyle, Şırnak’la kimsenin uğraşmamasını temenni ediyorum. Eğer bir hayır işleyeceklerse, ya gölge etmesinler, yada gelsinler Şırnak için bir taşı bir taşın sütüne koysunlar" dedi.


Vali İpek'e destek veren Şırnak Belediye Eşbaşkanı Serhat Kadırhan ise, "Dün bir gazetede asparagas, gerçekten uzak, milletvekilimiz Faysal Sarıyıldız ve Vali Hasan İpek ile ilgili bazı haberler çıktı. Cizre’de meydana gelen olayların fitilini yapmış oldukları bir görüşme ile alevlenmiş gibi. Dediğim gibi tamamen gerçeklikten uzak asparagas bir haber vardı. Ben bu haberi yapan gazetenin ve habercisinin de yayın yönetmenini de daha dikkatli olmaları konusunda ikaz etmek istiyorum. Bu savaşın dilidir. Kesinlikle gerçeği yansıtmayan doğru olmayan milletvekilimizi ve valimizi hedefe koyan bu tip yansımalar savaş dilidir. Biz bütün basın organlarında bütün toplumda barışın hakim olmasını diliyoruz" diye konuştu. 


Şırnak TSO Başkanı Osman Geliş ise, "Valimizin göreve başladığı günden bu güne kadar bölge hassasiyeti ilimizin huzur ve güvenliği sağladığı katkıdan dolayı da huzurlarınızda kurumum ve şahsım adına teşekkür etmek istiyorum" şeklinde konuştu. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2009 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim