• BIST 8745.7
  • Altın 2240.672
  • Dolar 32.3333
  • Euro 35.1603
  • Siirt 11 °C

Vali Ali Fuat Atik’in “Öğretmenler Günü” Kutlama Mesajı

Vali Ali Fuat Atik’in “Öğretmenler Günü” Kutlama Mesajı
Vali Ali Fuat Atik’in “Öğretmenler Günü” Kutlama Mesajı yayınladı.

“Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün 24 Kasım 1928 yılında ‘Başöğretmen’ unvanını alması vesilesiyle, 1981 yılından itibaren her yıl 24 Kasım’ı Öğretmenler günü olarak kutlamaktayız.

 
24 Kasım Öğretmenler günü de; geleceğimizin teminatı gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirerek Milletimizin ve Devletimizin geleceğini şekillendirmek gibi yüce bir görevi ifa eden değerli öğretmenlerimizin toplumdaki yeri, rolü ve değerini bir kez daha hatırlamamızı sağlayan oldukça anlamlı ve değerli bir gündür.
 
Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın ve kutsal bir meslektir.
 
Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı eğiterek bu kutsal vazifelerini yerine getiren, onlara yeni ufuklar kazandıran ve içlerindeki cevheri ortaya çıkaran öğretmenlerimiz; binlerce yıldır dünyaya yön vermiş Milletimizin geleceğin dünyasında da en güçlü şekilde var olmasının da teminatıdır.
 
Geleceği aydınlık ve daha müreffeh bir Türkiye ancak iyi bir eğitim-öğretim sistemi içerisinde kendisini daima yenileyen değerli öğretmenlerimizin, en son ve yeni bilgilerle donatacağı çocuklarımız ve gençlerimiz sayesinde şekillenecektir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevi başındayken şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anarken; bu kutsal mesleği seçen öğretmenlerimiz ile emekli olmuş öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Bu haber toplam 68438 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim