• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 30 °C

Halkbank Duyurdu: Arsa Almak İsteyenler Acele Edin!

Halkbank Duyurdu: Arsa Almak İsteyenler Acele Edin!
Kamu bankaları dönem dönem kendi gayrimenkul değerlerini satışa çıkarıyor. Diğer gayrimenkullere göre oldukça uygun fiyatlarla satışa çıkarılan bu değerlerden son olarak Halkbank’ın duyurusu geldi. Ülkemizde ve dünya genelinde 2023 yılı oldukça zorlu geçi

Özellikle ülkemizde artan dolar kuru ev fiyatlarının da yerinde durmasını engelliyor. Bu kapsamda ev ve arsa gibi gayrimenkul almak isteyen vatandaşlar uygun fiyatları yakından takip ediyor.

Halkbank’tan yapılan duyuruda Ankara ilinde 240 metrekare alana sahip arsanın 375 bin TL’den satışa çıkarıldığı ifade edildi. Normal taşınmaz fiyatları arasında makul oranları talep eden Halkbank böylece arsa almak isteyen vatandaşlara seçenek sundu. Halkbank Gayrimenkul sitesinde çıkarılan ilanda satılık arsanın Ankara ili Polatlı ilçesinde yer aldığı görüldü.

Başlangıç Tutarı ve Teminat Ücreti Açıklandı!

Halkbank’ın kendi gayrimenkul seçenekleri arasında yer alan arsanın başlangıç fiyatı ve talep için ödenmesi gereken teminat tutarları da ilanda yer aldı. Muhtelif olarak gösterilen arsanın başlangıç fiyatının 375 bin TL olduğu ifade edildi. Asgari artış miktarının da 2 bin 500 TL olarak ilan edildiği arsa ile ilgili detaylı bilgiler Halkbank’ın kendi gayrimenkul sitesinde yer aldı.

Arsa almak için ödenen teminat bedelleri de arsanın yeri ve özelliklerine göre şekilleniyor. Halkbank’tan yapılan açıklamada ise Ankara ili Polatlı ilçesinde yer alan 240 metrekarelik arsanın teminat bedelinin 11 bin 250 TL olduğu bilgisi aktarıldı. Arsanın üzerinde herhangi bir yapının yer almadığı ve 2 kata kadar imarlı olduğu bilgisi de ifade edildi.

Arsa Özellikleri Merak Ediliyor!

Halkbank’ın kendi gayrimenkul değerlerinden satışa çıkardığı arsa ilanı ile ilgili detaylı özellikler merak ediliyor. Arsanın 240 metrekare olduğu ve eğimsiz arazi üzerinde konumlandırıldığı belirtildi.

Şekil olarak dikdörtgen olan arsanın doğu tarafından yaklaşık olarak 10 m yol cephesine sahip olduğu da aktarıldı. Halkbank tarafından ilan edilen satılık arsa ile ilgili ilan metni de internet sitesinde yer aldı. Yer alan arsa ilanında merak edilen bilgilerin detaylı bir şekilde kamuoyu ile paylaşıldığı görüldü.

 

Bu haber toplam 1715 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim